Galatasaray Galatasaray, Mauro Icardi transferini KAP'a bildirdi

Galatasaray, Mauro Icardi transferini KAP'a bildirdi

28.07.2023 - 19:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Mauro Icardi'nin transferi konusunda Paris Saint Germain ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray, Mauro Icardi transferini KAPa bildirdi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, forvet hattına Mauro Icardi'yi dahil etti. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli futbolcunun transferi konusunda Paris Saint Germain ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Galatasaray'dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

"Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero’nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü SAS Paris Saint-Germain Football ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

ATEŞİ ROMANO YAKTI

Wilfried Zaha'nın transferini duyurduğu videoda Sky Sports muhabirine yer veren Galatasaray, Mauro Icardi transferi açıklanmadan önce de Fabrizio Romano'nun yer aldığı bir video paylaştı. Sarı-kırmızılıların paylaştığı videodaki şarkı seçimleri Fenerbahçe'nin Edin Dzeko transferine gönderme olarak yorumlandı.

Vecindario altyapısında futbola başlayan Mauro Icardi daha sonra Barcelona altyapısı, Sampdoria, Inter ve Paris Saint Germain formaları giydi. 30 yaşındaki santrfor geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 23 gol ve 8 asist üretti. Arjantinli futbolcunun güncel piyasa değeri 19 milyon euro.

Haberin Devamı