Galatasaray Galatasaray, Muslera'nın yedeğini buldu! Anlaşma sağlandı, para artı takasa transfer bitti

Galatasaray, Muslera'nın yedeğini buldu! Anlaşma sağlandı, para artı takasa transfer bitti

22.07.2023 - 18:06 | Son Güncellenme:

Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Okan Kocuk'un takımdan ayrılmasından sonra yerli file bekçisi arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılı ekibin yeni kalecisi belli oldu. Öte yandan tecrübeli file bekçisine ödenecek bonservis bedeli ortaya çıktı.

Galatasaray, Musleranın yedeğini buldu Anlaşma sağlandı, para artı takasa transfer bitti

Gelecek sezon Fernando Muslera'nın arkasına iyi bir yedek kaleci arayan Galatasaray'ın yeni file bekçisi belli oldu. Bunun yanında sarı-kırmızılı ekibin, tecrübeli kaleci için ödeyeceği bonservis bedeli ortaya çıktı. İşte transfer haberinin detayları...

Haberin Devamı

MUSLERA'NIN SÖZLEŞMESİ

2011 yılından beri Galatasaray'ın kalesinde görev yapan Fernando Muslera, bu süreçte gösterdiği performansla taraftarın sevgisini kazandı. Uruguaylı file bekçisinin sarı-kırmızılı takım ile 30 Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fernando Muslera, Galatasaray forması ile 2011'den bu yana 456 resmi karşılaşmada forma şansı buldu. Tecrübeli kaleci söz konusu maçlarda 489 kez kalesinde gol gördü. Öte yandan Uruguaylı file bekçisi, 40.930 dakika saha kaldı.

Galatasaray, Musleranın yedeğini buldu Anlaşma sağlandı, para artı takasa transfer bitti

OKAN KOCUK VEDA ETTİ

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da sözleşmesi sona eren tecrübeli kaleci Okan Kocuk, takımdan ayrıldığını açıkladı.

Samsunspor, Galatasaray'dan ayrılan kaleci Okan Kocuk'un transferini duyurdu.

Haberin Devamı

‘MUSLERA BİR ŞANS REKABET ŞANSSIZLIK’

Galatasaray’dan Samsunspor’a transfer olan Okan Kocuk, Cim-Bom’daki günlerini anlattı.

Tecrübeli file bekçisi, “Benim için Galatasaray dönemi kapandı. Samsunspor’a geldim. Orada geçirdiğim zamanlar benim için çok kıymetli ve değerliydi. Muslera ile çalışmak benim için ayrıcalıktı. Onunla çalışmak şans, rekabet etmek ise şanssızlık. Çünkü çok üst düzey ve çok iyi bir kaleci. Onunla rekabet etmek gerçekten zor” ifadesini kullandı.

Galatasaray, Musleranın yedeğini buldu Anlaşma sağlandı, para artı takasa transfer bitti

GÜNAY GÜVENÇ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Fernando Muslera'nın arkasına iyi bir yedek kaleci arayan Galatasaray, Günay Güvenç'in transferini bitirdi. Bonservisi Gaziantep'e olan tecrübeli kaleci, gelecek sezon sarı-kırmızılı ekipte forma giyecek.

ÖDENECEK RAKAMI BAŞKAN AÇIKLADI

Konuyla ilgili Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Ajansspor'a açıklamalarda bulundu.

"Günay Güvenç'in transferi için Galatasaray ile anlaştık"

Yılmaz, "Günay Güvenç'in transferi için Galatasaray ile anlaştık. Galatasaray'dan Batuhan Şen'i kiralık olarak alacağız artı 400 bin Euro bonservis bedeli de gelecek. Günay da alacağı olan 108 bin Euro'yu sildi. Toplam 508 bin Euro bonservis bedeli ve Batuhan karşısında anlaşma sağlandı. Hayırlı olsun" dedi.

Galatasaray, Musleranın yedeğini buldu Anlaşma sağlandı, para artı takasa transfer bitti

PERFORMANSI

Gaziantep FK'de forma giyen Gunay Guvenc, 25 Haziran 1991 tarihinde dünyaya geldi. 187 cm boyunda ve 77 kilo olan Gunay Guvenc, Sağ ayağını kullanıyor. Geride kalan sezon ilk 11'de 22 maça çıkan Gunay Guvenc, 4 sarı kart ve 0 kırmızı kart gördü. Gunay Guvenc, geçen sezon 2 asist ile oynadı. Günay Süper Lig'de bir dönem Beşiktaş forması da giydi.

Haberin Devamı

Yazarlar