Galatasaray Galatasaray, Nicolo Zaniolo ile transfer için anlaştı! Dev bonservis bedeli

Galatasaray, Nicolo Zaniolo ile transfer için anlaştı! Dev bonservis bedeli

05.02.2023 - 23:13 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yoluna lider olarak devam eden Galatasaray, bir transfer bombası patlattı. Sarı-kırmızılı ekip, Roma takımında forma giyen yıldız isim Nicolo Zaniolo ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Galatasaray, Nicolo Zaniolo ile transfer için anlaştı Dev bonservis bedeli

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, üst üste oynadığı son 15 maçın 15'ini kazanmayı başardı. Süper Lig devi, ara transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala yıldız isim Nicolo Zaniolo ile anlaşma sağladığı öğrenildi. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

15 MAÇLIK SERİ

Sarı-kırmızılılar Süper Lig’de 12, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 olmak üzere 15 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Bu müsabakalarda sarı-kırmızılılar ligde Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Sivasspor, MKE Ankaragücü, Fenerbahçe, Hatayspor, Antalyaspor, Giresunspor, Ümraniyespor ve Trabzonspor’u, Türkiye Kupası'nda da Ofspor, Ankara Keçiörengücü ve Alanyaspor'u mağlup etti.

Galatasaray, Trabzonspor karşılaşmasıyla birlikte uzun galibiyet serisini geliştirdi.

Galatasaray, Nicolo Zaniolo ile transfer için anlaştı Dev bonservis bedeli

Haberin Devamı

HEYECANLANDIRAN HAMLE

Galatasaray'ın Trabzonspor karşısında Dries Mertens ile bulduğu beraberlik golü sonrası sarı kırmızılı takımın resmi Instagram hesabından gol paylaşımı yapıldı. Nicolo Zaniolo, bu paylaşımı beğendi.

Haberin Devamı

Bunun yanında Nicolo Zaniolo, Galatasaray'ın Instagram'da yaptığı gol paylaşımından sonra, maç sonu paylaşımını da beğendi.

OKAN BURUK'TAN ZANIOLO AÇIKLAMASI

Galatasaray'ın Trabzonspor karşısında Dries Mertens ile bulduğu beraberlik golü sonrası sarı kırmızılı takımın resmi instagram hesabından gol paylaşımı yapıldı. Zaniolo, bu paylaşımı beğendi. Bu hamle üzerine sosyal medyada transfer dedikoduları daha da kuvvetlendi.

Galatasaray, Nicolo Zaniolo ile transfer için anlaştı Dev bonservis bedeli

ZANIOLO İLE ANLAŞMA TAMAM

Di Marzio'ya göre Galatasaray, Zaniolo için Roma'ya 15  milyon euro bonservis artı 7 milyon euro bonus teklif etti. Roma, bu teklife 30 milyon euro istediğini belirterek yanıt verdi. Zaniolo devreye girerek, bu isteğin düşürülmesini talep etti.

Galatasaray, bir yandan Zaniolo ile masaya oturarak anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılılar, İtalyan oyuncu ile yıllık 3 milyon euro'dan 4.5 yıllık anlaşmaya vardı.

Gazzetta'nın haberine göre ise Galatasaray ile anlaşan Nicolo Zaniolo, yarın özel uçakla İstanbul'a gelecek.

Haberin Devamı

BU SEZONKİ KARNESİ

Zaniolo, bu sezon Roma forması ile 17 maçta 2 gol atıp 3 asist yaptı. İtalyan yıldız, Roma'nın Feyenoord'u 1-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi finalinde tek golü kaydetti.