Galatasaray Galatasaray normale döndü

Galatasaray normale döndü

23.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Mazbatasını alarak resmen göreve başlayan Elmas, Galatasaraylılar Derneği’nde kurullarıyla buluştu. Elmas, “Bundan sonra Galatasaray’ın normalini yaşamaya ve son yaşadığımız dönem gibi bir dönem yaşamamak için doğruları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Galatasaray normale döndü

Galatasaray’ın yeni Başkanı Burak Elmas, kurullarıyla birlikte mazbatalarını aldı, göreve resmen başladı.

Haberin Devamı

Türk Telekom Stadı Basın Salonu’nda düzenlenen törende Elmas’ın mazbatasını genel kurulda divan başkanlığı yapan İrfan Aktar verdi. Kurullara ise mazbatalarını Divan Başkanı Aykutalp Derkan ile divan yönetim kurulu üyeleri verdi.

Törenden sonra GS TV’ye konuşan Burak Elmas şunları söyledi:

“Çok uzun ve zorlu bir süreç başlıyor. Açıkçası pazar günü bu süreci başarılı bir şekilde nasıl yöneteceğimize dair planları yapmaya başladık. Şimdi yukarı çıkıp, resmen göreve başlayacağız. Galatasaray’a yakışan bir seçim yarışı oldu. Seçim bitti, artık kimse rakip değil. Kimse kaybetmedi. Hep birlikte Galatasaray’ı aydınlık geleceğe taşımak için birlikte mücadele edeceğiz, birlikte başaracağız.”

Elmas ve kurullarında yer alan isimler, daha sonra Galatasaraylılar Derneği’nde düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yemekte eski başkanlardan Faruk Süren, eski ikinci başkan Ali Dürüst ve Divan Kurulu eski Başkanı İrfan Aktar da yer aldı.
‘Doğruları yapacağız’

Haberin Devamı

Burak Elmas, “Hakikaten Galatasaray’ın normali olan bir seçim dönemini başarıyla bitirdik. Bana seçimden sonra sordular, ‘Birinci ve ikinci olan, yarıştan el ele çıktı. Ne demek istersiniz?’ Diyecek bir şey yok. Bu Galatasaray’ın normali dedim. Bundan sonra Galatasaray’ın normalini yaşamaya ve son yaşadığımız dönem gibi bir dönem yaşamamak için elimizden gelen tüm güçle doğruları yapmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Yazarlar