Galatasaray Galatasaray oyuncu listesini UEFA'ya bildirdi! 3 yeni isim

Galatasaray oyuncu listesini UEFA'ya bildirdi! 3 yeni isim

04.08.2023 - 16:10 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda oynayacağı Olimpija Ljubljana maçının kadrosunu UEFA'ya bildirdi.

Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Zalgiris'i evinde 1-0 mağlup eden Galatasaray, UEFA listesini yeniledi.

Haberin Devamı

YILDIZLARA İMZA TÖRENİ
Geçtiğimiz günlerde Galatasaray’da yeni transferler için imza töreni düzenlendi. Rams Park’ta taraftara açık olarak düzenlenen imza törenine Başkan Dursun Özbek, 2’nci Başkan Metin Öztürk, Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ile yeni transferler Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Cedric Bakambu, Angelino, Halil Dervişoğlu ile bonservisi alınan Kaan Ayhan ve geçen sezon takıma gelen Nicolo Zaniolo katıldı.

Haberin Devamı

EŞLEŞME BELLİ OLDU
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Zalgiris Vilnius'u geçen Cim Bom, 3. Tur'da Slovenya şampiyonu Olimpija Ljubljana ile eşleşti.

Haberin Devamı

UEFA'YA BİLDİRDİ
UEFA'ya bildirilen maç kadrosu listesinde yeni transfer Wilfried Zaha, Günay Güvenç ve bonservisi alınan Mauro Icardi yer aldı.

Sarı-kırmızılı ekibin UEFA'ya sunduğu A listede Fernando Muslera, Günay Güvenç, Berk Balaban, Leo Dubois, Angelino, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Fredrik Midtsjö, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Cedric Bakambu bulunuyor. B listede ise genç oyuncular Jankat Yılmaz, Ali Turap Bülbül, Metehan Baltacı, Caner Doğan, Baran Aksaka, Hamza Akman, Efe Akman ve Baran Demiroğlu yer alıyor.

Öte yandan yeni transfer Kerem Demirbay'ın yanı sıra Batuhan Şen, Olimpiu Morutan, Emre Kılınç ve Yusuf Demir UEFA'ya bildirilen listelerde yer almadı.

Galatasaray oyuncu listesini UEFAya bildirdi 3 yeni isim

PLAY-OFF'A YÜKSELECEK

Galatasaray, Sloven rakibini de geçmesi durumunda gruplar öncesindeki son tur olan Play-Off'a yükselecek. Sarı-Kırmızılılar'ın Play-Off'taki muhtemel rakipleri de belli oldu.

Haberin Devamı

İŞTE MUHTEMEL RAKİPLER

Slovan Bratislava / Maccabi Haifa galibi.

Molde / Klaksvik galibi.

Rakow / Aris Limassol galibi.

Antwerp

Yazarlar