Galatasaray Galatasaray şova devam ediyor! Transferde 2. perde

Galatasaray şova devam ediyor! Transferde 2. perde

31.07.2023 - 11:00 | Son Güncellenme:

Angelino, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi transferleri gündemi sarsan Galatasaray, yeni hedeflerini belirledi. İşte detaylar...

Galatasaray şova devam ediyor Transferde 2. perde

Angelino, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi transferleri ile acil problemlerini gideren Galatasaray, yeni hedeflerini belirledi. Islarla istenen iki yıldızın durumu da hafta içerisinde netleşecek.

Haberin Devamı

COŞKULU İMZA TÖRENİ

Galatasaray’da yeni transferler için imza töreni düzenlendi. Rams Park’ta taraftara açık olarak düzenlenen imza törenine Başkan Dursun Özbek, 2’nci Başkan Metin Öztürk, Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ile yeni transferler Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Cedric Bakambu, Angelino, Halil Dervişoğlu ile bonservisi alınan Kaan Ayhan ve geçen sezon takıma gelen Nicolo Zaniolo katıldı.

Galatasaray şova devam ediyor Transferde 2. perde

Futbolcular anonsla tek tek sahaya çağırılırken, kurulan platformda sözleşmelere imza attı. Takımın yıldız ismi Mauro Icardi ailesiyle birlikte sahaya gelirken, yıldız oyucunun sahaya çıkışı sırasında tribünlerde meşaleler yakıldı.

BOEY İÇİN YENİ TEKLİF

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Burnley, geçen sezon Süper Lig’de sağ bekte gösterdiği performans ile rakiplerine açık ara fark atan Sacha Boey için yeniden devreye girdi. Daha önce Boey için 12 milyon Euro civarında bir teklif yapmıştı. Bordo-Mavili ekip ise bu teklifini revize etmeye karar verdi. Teknik direktör Vincent Kompany, genç futbolcuyu kadrosunda görmeyi çok istediğini bir kez daha yineledi. Hâl böyle olunca Aslan’a yapılan teklif de yukarı çekildi.

Haberin Devamı

BEKLENTİ EN AZ 20 MİLYON EURO

Buna göre genç futbolcu için 16 milyon Euro dolaylarında bir teklif önerildiği öne sürüldü. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetimin, bu öneriye sıcak bakmadığı ve beklentisinin çok daha yüksek olduğu bildirildi. Galatasaray, 22 yaşındaki oyuncunun satılması halinde en az 20 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli teklif edilmesini bekliyor. Bu rakamın altında gelecek teklifler ise reddediliyor.

TRANSFERDE İKİNCİ PERDE

Sol bek için Angelino, hücuma Wilfried Zaha, forvete Mauro Icardi’yi transfer eden, savunmayı Kaan Ayhan ile güçlendiren, ileri uca da Halil Dervişoğlu’nu ekleyen Sarı-Kırmızılılar, öncelikli ihtiyaçlarını giderdi. Yönetimin, şimdiki hedefi Devler Ligi için rotasyonlu bir kadro oluşturmak ve takımdan gidebilecek oyuncuları düşünerek, bu isimlerin yerini doldurmak. İlk etapta Cim Bom, savunmanın merkezi için alternatif isim arıyor.

KEREM DEMİRBAY İMZAYA HAZIR

Haberin Devamı

Özellikle Victor Nelsson’un, 25 milyon Euro’luk satın alma maddesinin kullanılması halinde B planı arayan Aslan, arayışlarına devam ediyor. Orta saha için de Kerem Demirbay ile normal şartlar altında anlaşma sağlandı. Ancak Bayer Leverkusen ile yapılan görüşmeler uzayınca resmi imza da hafta içine kaldı. İki kulüp arasında sözleşmenin detayları konusunda el sıkışılır sıkışılmaz transfer açıklanacak.

Galatasaray şova devam ediyor Transferde 2. perde

RASHICA'DA PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Ayrıca Milot Rashica’nın da geleceği konusunda bu hafta net bir kararın verilmesi bekleniyor. Kosovalı kanat oyuncusunun kulübü Norwich, transfer için 6.5 milyon Euro’ya kadar indi. Aslan, son bir kez daha pazarlık yapmak isterken, bu transferin de kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor. Öte yandan hücum hattında yer alan isimlerin satılma ihtimaline karşı da on numara için alternatif isim bakılıyor.