Galatasaray Galatasaray taraftarına büyük müjde! Fenerbahçe derbisine yetişiyor

Galatasaray taraftarına büyük müjde! Fenerbahçe derbisine yetişiyor

19.05.2023 - 09:39 | Son Güncellenme:

Yoğun ilgi nedeniyle Galatasaraylı taraftarlar GS Store'da forma bulmakta zorlanırken, normalde ağustos ayı için sipariş edilen yeni sezon formalarının teslimatı öne çekildi. Sarı Kırmızılılar, Fenerbahçe derbisinde şampiyonluk formalarıyla tribünde olacak.

Galatasaray taraftarına büyük müjde Fenerbahçe derbisine yetişiyor

Burak Elmas döneminde siparişi verilen 200 bin adet 2022-2023 sezonu formalarının tamamı tükendi. Ürünlere yoğun ilgi gösteren Galatasaray taraftarı, mağazalarda forma bulmakta artık çok zorlanıyor.

Haberin Devamı

Tam da sezonun en heyecanlı döneminde forma almak isteyen Sarı-Kırmızılılar, GS Store'lardan eli boş dönüyor. Dursun Özbek döneminde ise 2023-2024 sezonu için 400 bin forma siparişi verildi. Teslimat için de ağustos ayının ilk haftaları planlanıyordu. Ancak takım tam da şampiyonluk maçlarına çıkmak üzereyken mevcut formaların tükenmesi, süreci hızlandırdı.

BÜYÜK CİRO BEKLENİYOR

Yönetimin girişimleriyle birlikte yeni sezon formalarının teslim tarihi öne çekildi. Güncellenen plana göre 2023-2024 formaları, 37. haftada oynanacak olan Fenerbahçe derbisiyle birlikte satışa sunulacak.

Böylece taraftarlar, şampiyonluk kutlamalarının yapılmasının hedeflendiği bu tarihi maçta, Nef Stadı'nın tribünlerinde yeni formalarıyla yer alabilecekler. Galatasaray Yönetimi, bu hamleyle birlikte yaz dönemine girilirken mağazacılıktan son yılların en büyük cirosunu bekliyor.

Haberin Devamı