Galatasaray Galatasaray taraftarını heyecanlandıran transfer görüşmesi! Erden Timur devrede

Galatasaray taraftarını heyecanlandıran transfer görüşmesi! Erden Timur devrede

18.04.2023 - 09:59 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da tüm hesaplar Süper Lig şampiyonluğu için yapılırken transfer çalışmaları da sürüyor. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur dünyaca ünlü yıldızın transferi için girişimlere başladı. Erden Timur'un yıldız ismin menajeriyle bu hafta bir araya gelmesi bekleniyor.

Galatasaray taraftarını heyecanlandıran transfer görüşmesi Erden Timur devrede

Spor Toto Süper Lig2in 30. haftasında deplasmanda Alanyaspor'a konuk olacak Galatasaray'da tüm hesaplar Süper Lig şampiyonluğu için yapılıyor. Ligde sırasıyla Alanyaspor, Karagümrük, Beşiktaş ve Başakşehir'le karşılaşacak Galatasaray zorlu fikstürden çıkmanın planlarını yapıyor.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda gelecek sezonun transfer girişimleri de başladı. Erden Timur'un dünyaca ünlü yıldız ismin menajeriyle bu hafta bir araya gelip transfere nokta koyması bekleniyor. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin tüm ayrıntıları...

ALANYASPOR MAÇI 'KIRILMA NOKTASI' OLARAK GÖRÜLÜYOR

Galatasaray’da bugünkü Alanyaspor maçı şampiyonluk yolunda “kırılma noktası” olarak görülüyor.

Zirvedeki avantajını puan farkını koruyan sarı-kırmızılılarda, ligin ilk yarısında oynanan Alanya maçı tartışmalara neden olmuş ve sarı-kırmızılılar 2-2 biten müsabakanın ardından hakem Ali Palabıyık’a büyük tepki göstermişti. Galatasaray yine o maçtan sonra lig tarihine geçen 14 maçlık galibiyet serisine ulaşmıştı.

Haberin Devamı

Aslan’da bugünkü sınava da şampiyonluk yolunda yine özel önem veriliyor. Teknik Direktör Okan Buruk ve yöneticiler, Alanyaspor deplasmanında alınacak 3 puanın hayati değerde olduğunun altını çizdiler. Sarı-kırmızılılara göre, bu deplasmandan alınacak galibiyet, şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağlayacak.

Galatasaray ligin kalan haftalarında Alanya, Beşiktaş, İstanbulspor ve Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar özellikle Alanya ve Beşiktaş maçlarının kayıpsız geçilmesiyle işlerinin kolaylaşacağını düşünüyor.

Alanyaspor maçı öncesinde, Galatasaray’da 5 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda Sacha Boey, Oliveira, Icardi, Barış Alper ve Kerem, bugün kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve iç sahadaki Karagümrük karşılaşmasında görev yapamayacak.

Galatasaray taraftarını heyecanlandıran transfer görüşmesi Erden Timur devrede

SACHA BOEY'İN ALTERNATİFİ BELLİ OLDU

Fransız basını; Galatasaray'ın Sacha Boey için hamle yaptığını iddia etti. Foot Mercato'nun haberine göre; sarı-kırmızılıların Sacha Boey'un alternatifini bulduğu öne sürüldü. Süper Lig devinin transfer listesindeki ismin Montpellier'de kiralık olarak forma giyen Falaye Sacko olduğu öğrenildi.

Montpellier'in Vitoria Guimaraes'ten kiraladığı Malili sağ bekin sözleşmesinde yer alan 1 milyon 300 bin euroluk satın alma opsiyonu maddesini kullanacağı kaydedildi. Falaye Sacko için Galatasaray'ın yanı sıra Celta Vigo'nun da devrede olduğu vurgulandı. Sarı-kırmızılıların ve La Liga ekibinin tecrübeli futbolcu için bilgi aldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

27 yaşındaki sağ bek bu sezon Montpellier'de 29 maçta forma şansı buldu. Malili oyuncu bu müsabakalarda takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi. Falaye Sacko'nun güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

CSK Bamako'da profesyonel olan Malili oyuncu daha sonra Djoliba, Ujpest, St. Truiden ve Saint Etienne'de forma giydi.

Galatasaray taraftarını heyecanlandıran transfer görüşmesi Erden Timur devrede

ABDÜLKERİM İÇİN ATALANTA DEVREDE

İtalyan basını Abdülkerim Bardakcı hakkında bomba bir transfer iddiasını ortaya attı. Serie A ekiplerinden Atalanta'nın Abdülkerim Bardakcı'nın transferini ciddi anlamda düşündüğü kaydedildi.

Sky Italia'nın haberine göre; Atalanta'nın Abdülkerim Bardakcı için Galatasaray'a 4 milyon euro teklif etmeye hazırlandığı belirtildi. Öte yandan Serie A ekibinin bir sonraki satıştan da yüzde 10 pay vermeyi kabul ettiği vurgulandı.

Galatasaray'a henüz resmi bir transfer teklifinin gitmediği ancak sarı-kırmızılıların da bu bedellerle yapılacak olası bir transfere izin vermeyeceği belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaray taraftarını heyecanlandıran transfer görüşmesi Erden Timur devrede

GALATASARAY'DA TRANSFER ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig şampiyonluğuna odaklansa da yeni sezonun transfer planlaması da yapılmaya başlandı. Galatasaray'da başkan Dursun Özbek ve Erden Timur'un Şampiyonlar Ligi'ne özel bir kadro kurmak için tüm olanakları seferber etti. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'i şampiyon tamamlaması durumunda Devler Ligi ön elemesi oynayacak ve sezonu erken açacak. Galatasaray yönetiminin ilk kamp dönemine transferlerin birçoğunu yetiştirmeyi planladığı ve görüşmelerin şimdiden başladığı kaydedildi.

Galatasaray taraftarını heyecanlandıran transfer görüşmesi Erden Timur devrede

ERDEN TİMUR'DAN FIRMINO BOMBASI

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun en güçlü favorisi olarak gösterilen Galatasaray, gelecek sezon için kadrosuna yıldız bir ismi katmak istiyor. Takvim'de yer alan habere göre Cimbom, İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da forma giyen Brezilyalı yıldız Roberto Firmino için atağa kalktı.

MENAJERİYLE GÖRÜŞME

Haberin Devamı

Galatasaray'da transferlerle yakından ilgilenen Erden Timur, Sambacı'nın menajeriyle bu hafta bir görüşme yapmayı planlıyor.Cimbom'un projelerini Firmino cephesine detaylıca anlatacak olan Timur, 31 yaşındaki futbolcuya ilk teklifi sunacak. Aslan, Avrupa'dan birçok talibi olan futbolcu için şartları zorlamayı düşünüyor. Galatasaray, bu transferde İngiltere'den Chelsea, İspanya'dan Atletico Madrid, İtalya'dan ise Milan ve Juventus ile yarış içinde olacak.

Galatasaray taraftarını heyecanlandıran transfer görüşmesi Erden Timur devrede

GÜÇLÜ BİR SİLAH

Bu sezon Liverpool formasıyla 32 maçta 11 gol 5 asistlik performans sergileyen ve kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Firmino, daha önce Hoffenheim, Tombense ve Figueirense takımlarında forma giymişti. Futbolcunun güncel piyasa değeri ise 20 milyon euro olarak gösteriliyor.