Galatasaray Galatasaray transfer bombalarını patlattı! Icardi'nin ardından uçaklar peş peşe

Galatasaray transfer bombalarını patlattı! Icardi'nin ardından uçaklar peş peşe

08.09.2022 - 02:41 | Son Güncellenme:

Dursun Özbek yönetimindeki Galatasaray'da transfer çalışmalarında yeni bir döneme girildi. Sarı-kırmızılılar transfer döneminin bitmesine saatler kala üst üste bombaları patlattı. Mauro Icardi'yi kiralayan sarı-kırmızılılar 4 oyuncuyu daha KAP'a bildirdi.

Galatasaray transfer bombalarını patlattı Icardinin ardından uçaklar peş peşe

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda bu sezon şampiyonluk hedefleyen Galatasaray transfer döneminin bitmesine saatler kala transfer bombalarını üst üste patlattı. Paris Saint Germain'den Mauro Icardi'yi sezon sonuna kadar kiralayan sarı-kırmızılılar 4 oyuncuyu daha KAP'a bildirdi.

Haberin Devamı

ICARDI İMZAYI ATTI

Lucas Torreira ve Dries Mertens transferleriyle Avrupa'da adından söz ettiren Galatasaray yeni bir ismi daha kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar, Paris Saint Germain'in golcüsü Mauro Icardi'yi sezon sonuna kadar kiraladı. Mauro Icardi'nin sezon sonuna kadar sarı-kırmızılı formayı giyeceği öğrenildi.

Sarı-kırmızılıların yeni transferi Mauro Icardi'yi taşıyan uçak İstanbul'a geldi. Tecrübeli futbolcu daha önce Vecindario, Barcelona, Sampdoria ve Inter'de forma giydi. Paris Saint Germain, 2020-2021 sezonu başında Mauro Icardi için 50 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Arjantinli santrforun sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 22 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer bombalarını patlattı Icardinin ardından uçaklar peş peşe

ICARDI'DEN UÇAK PAYLAŞIMI

Galatasaray'da Mauro Icardi ateşini Arjantinli futbolcu yaktı. 29 yaşındaki futbolcu kısa bir süre önce vücudunda bulunan aslan dövmesini Instagram hesabından paylaştı. Sarı-kırmızılıların anlaşma sağladığı yıldız futbolcu, 18.15 civarı havaalanında kendisini bekleyen uçağın fotoğrafını da Instagram hesabından paylaştı.

Haberin Devamı

KAP'A BİLDİRİLDİ

Galatasaray'da Mauro Icardi transferi resmiyete kavuştu. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli futbolcunun geçici transferi için Paris Saint Germain ve Mauro Icardi'yle görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero’nun geçici transferi konusunda kendisi ve Paris Saint-Germain Football Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer bombalarını patlattı Icardinin ardından uçaklar peş peşe

JUAN MATA, GALATASARAY'DA

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin ardından bir transfer bombası daha patladı. Sarı-kırmızılılar, Juan Mata'yla da anlaşma sağladı. Tecrübeli futbolcunun Galatasaray forması giyeceği öğrenildi. Galatasaray'da kurmayların Juan Mata'yı kısa süre içerisinde İstanbul'a getireceği kaydedildi. Sarı-kırmızılılar, Juan Mata ile anlaşma sağlandığını KAP'a bildirdi.

Juan Mata'nın maaşının 1 milyon 800 bin euro olacağı belirtildi. 34 yaşındaki oyuncu daha önce Real Oviedo, Real Madrid, Valencia, Chelsea ve Manchester United formaları giydi. Juan Mata'nın güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Galatasaray transfer bombalarını patlattı Icardinin ardından uçaklar peş peşe

SAVUNMAYA DANİMARKALI GENÇ

Galatasaray'da kurmayların uzun süredir devam eden sağ stoper arayışları son buldu. Süper Lig devinin 21 yaşındaki savunmacı için AAB Aalborg ile anlaşma sağladığı belirtildi. AAB Aalborg altyapısında yetişen Mathias Ross'un Galatasaray'la uzun süreli bir kontrat imzalayacağı belirtildi. Sarı-kırmızılılardan KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mathias Ross Jensen'in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Aalborg BK ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer bombalarını patlattı Icardinin ardından uçaklar peş peşe

RASHİCA, GALATASARAY'DA

Kanatlarda Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu ile forma rekabetine girecek bir oyuncuyu transfer etmek için kolları sıvayan sarı-kırmızılı kurmaylar aradığı oyuncuyu Ada'da buldu. Süper Lig devinin, Norwich City forması giyen Milot Rashica'yı kadrosuna kattığı öğrenildi. Sarı-kırmızılılar ile Milot Rashica arasındaki anlaşmanın detayları belli oldu. Galatasaray'ın anlaşma sağladığı oyuncu sabaha karşı İstanbul'a ayak bastı.

BEDELSİZ KİRALIK

Süper Lig devinin Kosovalı oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların Milot Rashica için herhangi bir kiralama bedeli ödemeyeceği kaydedildi.

YUSUF DEMİR GELDİ

Galatasaray'da kurmaylar bir yıldızı daha transfer için ikna etti. Barcelona'nın da bir dönem kiralık olarak kadrosuna kattığı Yusuf Demir konusunda sarı-kırmızılılar, Rapid Wien'le anlaşma sağladı. Yusuf Demir, Galatasaray'la sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi.

RESMEN AÇIKLANDI

Galatasaray Kulübü, Rapid Wien'den Yusuf Demir'i transfer etmek için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Yusuf Demir'in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü SK Rapid Wien ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Yazarlar