Galatasaray Galatasaray transfer etmek istiyor! Kulübünün beklentisi 8 milyon euro

Galatasaray transfer etmek istiyor! Kulübünün beklentisi 8 milyon euro

08.07.2022 - 21:20 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılılarda gelecek sezon adına gündeme gelen yıldız futbolcunun kulübü bonservis bedelini belirledi. Başarılı oyuncu için kulübünün 8 milyon euro istediği öne sürüldü. İşte transfer haberinin detayları...

Galatasaray transfer etmek istiyor Kulübünün beklentisi 8 milyon euro

Galatasaray'da Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına ağırlık verildi. Sarı-kırmızılılarda yarışmacı bir kadro oluşturmak için gündeme sürpriz bir yıldız geldi. 30 yaşındaki futbolcu için Avrupa'nın dev kulübünün 8 milyon euro istediği iddia edildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

FUTBOL YAPILANMASINDA BÜYÜK DEĞİŞİM

Galatasaray Kulübü'nde haziran ayında gerçekleştirilen seçimin ardından Başkanlığa Dursun Özbek seçildi. Sarı-kırmızılı takımın başkanı Dursun Özbek futbol yapılanmasında radikal kararlara imza attı. Sportif direktör Pasquale Sensibile ile yollar ayrıldı ve futbol direktörlüğü için Cenk Ergün'le anlaşma sağlandı. Sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi 2023'te sona erecek Domenec Torrent'in görevine son verilmesinin ardından Okan Buruk'la sözleşme imzalandı. Galatasaray Kulübü'nde transfer çalışmalarını Cenk Ergün'le birlikte Erden Timur yönetmeye başladı.

Galatasaray transfer etmek istiyor Kulübünün beklentisi 8 milyon euro

STOPERE ABDÜLKERİM GELDİ

Sarı-kırmızılılarda ilk transfer hamlesi stopere yapıldı. Süper Lig devi, geçtiğimiz sezon Konyaspor'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna dahil etti. 27 yaşındaki savunmacıyla 30 Haziran 2025'e kadar sözleşme imzalandı. Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı'yı transfer etmek için Konyaspor'a 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödendiğini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Haberin Devamı

SOL BEKE KAZIMCAN

Galatasaray'da ikinci transfer de yurt içinden gerçekleşti. Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz sezon Altay'da başarılı bir performans sergileyen Kazımcan Karataş'ı kadrosuna dahil etti. 19 yaşındaki sol bekle 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzalandı. Sarı-kırmızılılar, Kazımcan Karataş için Altay'a 20 milyon TL bonservis bedeli ödedi.

Galatasaray transfer etmek istiyor Kulübünün beklentisi 8 milyon euro

SERGİO OLİVEİRA, İSTANBUL'DA

Sarı-kırmızılılarda Cenk Ergün ve Erden Timur'un yürüttüğü transfer çalışmalarında üçüncü hamle yurt dışından geldi. Porto'yla anlaşma sağlanmasının ardından Sergio Oliveira ile el sıkışıldı. Sarı-kırmızılılar, transfer için anlaşma sağladığı 30 yaşındaki orta sahayı İstanbul'a getirdi.

Galatasaray transfer etmek istiyor Kulübünün beklentisi 8 milyon euro

HARİS SEFEROVİC HAMLESİ

Galatasaray'da Mbaye Diagne, Mostafa Mohamed ve Bafetimbi Gomis'in forma giydiği forvet mevkisi için yeni hamle kararı alındı. Sarı-kırmızılılarda bu doğrultuda gündeme gelen isim Haris Seferovic oldu. Galatasaray'ın transfer gündemindeki golcü futbolcu için istenen bonservis bedeli netlik kazandı.

Haberin Devamı

8 MİLYON EURO

Portekiz basınından Record'un haberine göre; Benfica, Galatasaray'ın transfer etmek istediği Haris Seferovic'in bonservis bedelini belirledi. Portekiz devinin tecrübeli golcüyü transfer etmek isteyen takımlardan 8 milyon euro beklentisinin olduğu aktarıldı. İsviçreli golcüyle Galatasaray'ın yanı sıra Mallorca'nın da ilgisi bulunuyor.

Galatasaray transfer etmek istiyor Kulübünün beklentisi 8 milyon euro

ROGER SCHMİDT ÜSTÜNÜ ÇİZDİ

Öte yandan Haris Seferovic için Benfica'nın kararının yanı sırada teknik direktör Roger Schmidt'in de kararı belli oldu. Record'da yer alan haberde; İsviçreli golcünün takımdan gönderilmesi için Roger Schmidt'in rapor verdiği ve gelen transfer tekliflerinin değerlendirilmeye alınacağı kaydedildi.

528 DAKİKADA 8 GOLE KATKI

Haris Seferovic geçtiğimiz sezon Benfica formasını 15 müsabakada giyme başarısı gösterdi. Tecrübeli futbolcu 528 dakika sahada kaldığı anlarda rakip fileleri 5 kez havalandırdı. İsviçreli golcü takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi. 30 yaşındaki santraforun Benfica'yla olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Haris Seferovic'in güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer etmek istiyor Kulübünün beklentisi 8 milyon euro

BONSERVİSİNE 7.8 MİLYON EURO

Sursee altyapısında yetişen Haris Seferovic daha sonra Luzern, Zürich, Grasshoppers, Fiorentina, Neuchâtel Xamax, Lecce, Novara, Real Sociedad ve Eintracht Frankfurt'ta forma giydi. İsviçreli santrafor için şu ana kadar 7 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödendi.

MOSTAFA MOHAMED'İN OPSİYONU KULLANILDI

Bu arada Galatasaray'la ilgili bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılıların, Zamalek'ten kiraladığı 24 yaşındaki oyuncu için satın alma opsiyonunu kullandığı öğrenildi. Galatasaray'ın Mostafa Mohamed için 4 milyon dolarlık bedeli Zamalek'e gönderdiği ve Mısırlı santrafor için gelecek transfer tekliflerini değerlendirmeye alacağı kaydedildi.

Galatasaray transfer etmek istiyor Kulübünün beklentisi 8 milyon euro

MARCAO AYRILDI

Galatasaray'da Marcao'yla vedalaşıldı. Sarı-kırmızılılar, Brezilyalı futbolcunun transferi için Sevilla ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Brezilyalı futbolcu Galatasaray formasıyla 140 müsabakada süre aldı. Marcao bu süreçte 2 gol ve 1 asist üretti.

Haberin Devamı