Futbol Galatasaray transfer haberleri (31 Temmuz transfer haberleri)

Galatasaray transfer haberleri (31 Temmuz transfer haberleri)

31.07.2017 - 10:09 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transfer çalışmları devam ediyor. Son olarak gündeme gelen isimlerden Fernando ve Feghouli ile anlaşan Galatasaray'da bu sefer hedef Osmanlıspor forması giyen Badou Ndiaye. Kadroda düşünülmeyen isimlerin arasında bulunan De Jong ise'un ise bu hafta Galatasaray'a veda edebileceği belirtiliyor.

Galatasaray transfer haberleri (31 Temmuz transfer haberleri)

Galatasaray transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Fernando ve Ferhouli ile anlaşan Galatasaray'da bundan sonra atılacak adım oldukça merak ediliyor. İşte Galatasaray transfer haberleri..

Haberin Devamı

Nigel de Jong ayrılıyor!

Galatasaray'ın tecrübeli yıldızı Nigel de Jong, sarı kırmızılı ekipten ayrılıyor. Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon MLS takımlarından LA Galaxy'den transfer ettiği 32 yaşındaki Hollandalı yıldız Nigel de Jong, Amerika'ya geri dönüyor.G.Saray'ın Slovakya kampına götürülmeyen Nigel de Jong, MLS takımlarından D.C. United ile görüşüyor. Washington Post'un haberine göre yıldız oyuncu MLS takımlarından D.C. United'la ciddi bir görüşme halinde. Nigel de Jong da bu transfere oldukça sıcak bakıyor.

MLS'de transfer sezonunun 9 Ağustos'ta kapanmasından dolayı bu transferin önümüzdeki günlerde resmiyete dökülmesi bekleniyor. De Jong'un Galatasaray'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Fernando yola çıktı!

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'ün "Anlaşma sağladık" açıklaması yaptığı Fernando Reges, oğluyla hava limanında fotoğrafını paylaşarak 'Birlikte yeni bir meydan okuma' yazdı ve sarı kırmızı kalp koydu.

Galatasaray'ın transferi için kulübü Manchester City'le anlaştığı fakat kendisiyle birkaç pürüzün kaldığı Fernando transferine son noktayı koydu.

Dün İnstagram'dan paylaştığı görsele 'Son gün' yazan Fernando, yine aynı sosyal mecrada oğluyla havalimanında yürürken bir fotoğrafını koyup 'Birlikte yeni bir meydan okumaya' yazdı ve sarı kırmızı kalp koydu.

Brezilyalı oyuncunun bugün önce İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye imza atması ve ardından sarı-kırmızılı takımın Avusturya'daki kampına katılması bekleniyor. Fernando önceki gün Portekiz basınına "G.Saray'ın teklifi City için iyi olabilir. Ancak onlar için iyi olan, benim için olmayabilir" diyerek kafa karıştırmıştı.

Rötarlı geliyor

Cim-Bom’un yeni transferi Sofiane Feghouli rötar yaptı. Dün akşam İstanbul’da olması beklenen Cezayirli futbolcunun bugün geleceği bildirildi. Feghouli’nin yarın sağlık kontrolünden geçmesi ve daha sonra Avusturya kampına katılması bekleniyor. Feghouli ve Fernando transferlerinin bugün resmen açıklanacağı ifade edildi.

Mourinho'dan Fellaini çıkışı!

sGalatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Fellaini konusunda Jose Mourinho'dan kötü haber geldi.Manchester United'ın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Marouane Fellaini'nin Galatasaray'a gitmesinin söz konusu olmadığını söyledi. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın çalıştıran Mourinho, Valerenga'yı 3-0 yendikleri hazırlık maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Adı Galatasaray ile anılan Fellaini'nin kendisi için hala önemli olduğunu ifade eden Portekizli teknik adam, "Galatasaray'ın beni transfer etmesi, Fellaini'yi kadrosuna katmasından daha kolay. Teknik direktöre ihtiyaçları varsa bir şanları var. Fellaini'yi unut gitsin." dedi. Sezon sonunda İngiliz ekibiyle sözleşmesi sona erecek 29 yaşındaki Belçikalı futbolcu Fellaini, Valerenga karşısında takımının ilk golünü kaydetti.