Fenerbahçe Galatasaray ve Fenerbahçe için Moussa Dembele iddiası!

Galatasaray ve Fenerbahçe için Moussa Dembele iddiası!

24.08.2022 - 10:50 | Son Güncellenme:

Fransız basını Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Lyon ile sözleşmesini uzatmayacak olan Moussa Dembele için devrede olduğunu iddia etti.

Galatasaray ve Fenerbahçe için Moussa Dembele iddiası

Fenerbahçe ve Galatasaray'da yapılacak forvet transferleri merakla beklenirken Fransa'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. L'Equipe'de yer alan habere göre Lyon'un Fransız forveti Moussa Dembele, sezon sonu bitecek olan sözleşmesini yenilemeyecek ve takımdan ayrılacak. Haberde Dembele'nin sezon sonunda gelecek teklifleri değerlendirmeye alacağı aktarıldı.

Haberin Devamı

Maxifoot ise Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Fransız golcü için devrede olduğunu iddia etti. Haberde "Moussa Dembele şaşırtıcı olmayan bir şekilde Lyon'dan ayrılmaya karar verdi. Galatasaray ve Fenerbahçe, Dembele'yi 2023-2024 sezonunda transfer edebilmek için şimdiden girişimlere başladı. Galatasaray ve Fenerbahçe dışında bir İtalyan kulübü de Dembele'yi transfer etmek istiyor. Alexandre Lacazette'in transferi sonrası yedek kulübesine hapsolan Fransız yıldız bu yaz transfer olma fikrine sıcak bakmadı. Dembele, Lyon'dan gelen sözleşme yenileme talebini ise geri çevirerek sezon sonunda takımdan ayrılma isteğini ortaya koydu." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray ve Fenerbahçe için Moussa Dembele iddiası

GALATASARAY'IN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ

2018'den beri Lyon forması giyen Moussa Dembele, Lyon formasıyla çıktığı 144 resmi karşılaşmada 67 gol kaydetti. 2021'de Atletico Madrid'de kiralık olarak forma giyen Fransız yıldız 7 maçta gol sevinci yaşayamadı.

Haberin Devamı

2013-2016 yıllarında Fulham forması giyen Moussa Dembele'nin İngiliz ekibinden ayrıldıktan sonra Galatasaray'ın gündemine geldiği fakat transferin gerçekleşmediği iddia edilmişti.

Dembele, 2016-2018 yıllarında İskoçya'da Celtic forması giydi ve 94 karşılaşmada attıpı 51 golle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Transfermarkt verilerine göre Moussa Dembele'nin piyasa değeri ise 20 milyon Euro...

Galatasaray ve Fenerbahçe için Moussa Dembele iddiası

Yazarlar