Galatasaray Galatasaray - Villarreal maçında saha karıştı! Gergin anlar

Galatasaray - Villarreal maçında saha karıştı! Gergin anlar

06.12.2022 - 22:09 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Galatasaray, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından düzenlenen dostluk turnuvasında La Liga ekiplerinden Villarreal ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 2. yarısında iki takım arasında sinirler bir anda gerildi. İşte detaylar...

Galatasaray - Villarreal maçında saha karıştı Gergin anlar

Galatasaray, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarına Villarreal ile oynadığı özel maçta devam etti. Sahaya tam 12 önemli eksikle çıkan Sarı-Kırmızılı ekip, as oyuncularından yoksun bir şekilde sahadan beklenmedik bir sonuçla ayrıldı. Karşılaşmanın 2. yarısında iki takım arasında gerginlik yaşandı.

Haberin Devamı

YUNUS AKGÜN İLK 11'DE

Sezon başından bu yana bekleneni veremeyen Yunus Akgün'ün ilk 11'de başladığı Villerreal maçında Okan Buruk şu ilk 11'e şans verdi: Okan Kocuk, Sacha Boey, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Berkan Kutlu, Yusuf Demir, Juan Mata, Van Aanholt, Barış Alper Yılmaz, Gomis

VİLLARREAL HIZLI BAŞLADI

Maça hızlı başlayan Villarreal, 22. dakikada Coquelin'in ceza sahası dışından şutunu gönderdi. Kaleci Okan Kocuk üzerine gelen topu çelemedi ve İspanyol ekibi 1-0 öne geçti.

Bu golün ardından oyuna ağırlığını koyan Villarreal 27. dakikada Mojica'nın serbest vuruştan kaydettiği golle farkı 2'ye çıkardı. Yalnızca 5 dakika sonra hızlı gelişen atakta Chukwueze, kaleci ile karşı karşıya kaldı ve topu ağlara gönderdi: 3-0

Haberin Devamı

Galatasaray - Villarreal maçında saha karıştı Gergin anlar

DİKKAT ÇEKEN İSTATİSTİK

Galatasaray, oynadığı son iki hazırlık maçında da ceza sahası dışından atılan şutlarda kalesinde goller gördü. La Liga ile yapılan Dostluk Turnuvası kapsamında ilk olarak Rayo Vallecano'yu konuk eden Sarı-Kırmızılılar, sahadan 1-0 mağlup ayrılmış, o maçta da İspanyol ekibinin golü ceza sahasının dışından çekilen şutla gelmişti.

GOMİS FİLELERİ SARSTI

Galatasaray Gomis ile farkı 2'ye indirmeyi başardı. Sol kanattan kazanılan kornerde Yusuf ön direğe doğru topu gönderdi. Topa iyi yükselen Gomis 42. dakikada kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı.

VAN AANHOLT'UN HATASI SONRASI GOL

İlk yarının sonlarına doğru 44. dakikada Medina, İspanyol ekibi adına bir kez daha farkı 3'e yükseltti. Patrick Van Aanholt'un hatasıyla topu alan Chukwueze, altı pasa doğru topu çevirdi. Medina topu boş kaleye gönderdi.

FARK YENİDEN 2

Sol kanattan kazanılan kornerin paslaşarak kullanılmasının ardından Baran kale önüne doğru pasını gönderdi. Abdülkerim Bardakcı kafa vuruşunda fileleri havalandırdı.

Galatasaray - Villarreal maçında saha karıştı Gergin anlar

OYUNA DEVAM EDEMEDİ

Maçın 62. dakikasında Yunus Akgün, rakibinin sert müdahalesi sonrası sakatlık geçirdi. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası oyuna devam edemeyen genç futbolcu yerini Kerem Aktürkoğlu'na bıraktı.

GERGİN ANLAR, SAHA KARIŞTI

Maçın 80. dakikasında sinirler bir anda yükseldi. Capoue'nun Kerem Aktürkoğlu'na yönelik üst üste sert hareketleri sonrası iki takım oyuncuları birbirine girdi. Yedek kulübeleri de olaya müdahil olurken saha bir anda karıştı. 

Haberin Devamı

Galatasaray - Villarreal maçında saha karıştı Gergin anlar

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yaşanan gerilimin ardından futbolcuları sakinleştirmek için sahaya girdi. İtişmelerin ve tartışmaların ardından maçın hakemi, Capoue, Parejo ve Kerem Aktürkoğlu'na sarı kart gösterdi.

MAÇIN SKORUNU PENALTI BELİRLEDİ

90+3. dakikada Baran Demiroğlu, penaltıdan bulduğu golle skoru 4-3’e getirdi ve maçın skoru belirlenmiş oldu.