Galatasaray Galatasaray yeni dinamosunu Napoli'de buldu! 12 milyon euroya imza atmıştı

Galatasaray yeni dinamosunu Napoli'de buldu! 12 milyon euroya imza atmıştı

10.04.2024 - 21:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların Napoli'de forma giyen yıldız futbolcuyla ilgili bilgi aldığı öğrenildi.

Galatasaray yeni dinamosunu Napolide buldu 12 milyon euroya imza atmıştı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da idareciler gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Tanguy Ndombele ile Sergio Oliveira'ya veda kararı alınan sarı-kırmızılılarda yeni hedefin belli olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İtalyan basınında yer alan habere göre; Galatasaray'ın Napoli forması giyen Jens Cajuste'ye talip olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, 24 yaşındaki orta saha ile ilgili bilgi aldığı aktarıldı.

Jens Cajuste bu sezon Napoli'de 29 karşılaşmada süre aldı. Serie A devinde 1026 dakika şans bulan İsveçli oyuncu, 1 asist üretti.

Jens Cajuste'nin Napoli ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. Başarılı futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Örgryte altyapısında futbola başlayan Jens Cajuste daha sonra Midtjylland ve Reims'te oynadı. Napoli, sezon başında 24 yaşındaki orta sahayı 12 milyon euro bedelle kadrosuna kattı. Jens Cajuste, İsveç Milli Takımı'nda 21 karşılaşmada oynadı.

Yazarlar