Galatasaray Galatasaray yeni forvetini Süper Lig'de buldu! Ayrılmak istediğini açıklamıştı

Galatasaray yeni forvetini Süper Lig'de buldu! Ayrılmak istediğini açıklamıştı

14.01.2024 - 18:50 | Son Güncellenme:

Mauro Icardi'nin sakatlığı ve Cedric Bakambu'nun Afrika Uluslar Kupası'nda olması nedeniyle forvet arayışı içerisine giren Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir ismin geldiği iddia edildi. Takımından ayrılmak isteyen yıldız futbolcu için sarı-kırmızılıların harekete geçmesinin beklendiği belirtildi.

Galatasaray yeni forvetini Süper Ligde buldu Ayrılmak istediğini açıklamıştı

Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da kurmaylar forvet arayışlarına başladı. Mauro Icardi'nin yokluğunun hissedildiği dönemde, Halil Dervişoğlu'nun bekleneni verememesi sonrası sürpriz bir ismin gündeme geldiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda, teknik heyetin onayının ardından Süper Lig'in yıldızının gündeme alındığı aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Adana Demirspor'dan ayrılmak isteyen M'Baye Niang'ı gündemine aldı.

Sarı-kırmızılıların kısa süre içerisinde Adana Demirspor ile masaya oturmasının beklendiği kaydedildi. Adana Demirspor ile anlaşma sağlanması halinde M'Baye Niang'ın takıma kazandırılmasının planlandığı öğrenildi.

"AYRILMAK İSTİYORUM" DİYE KONUŞMUŞTU

Fransız basınından L'Equipe'in röportaj gerçekleştirdiği M'Baye Niang, Adana Demirspor'dan ayrılmak istediğini açıklamıştı. Senegalli santrfor açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ödemelerdeki aksamalar beni biraz duraksattı. Kendime sorular soruyorum. Gecikmeleri kabul edebiliriz ama bu dört aya kadar uzadı... Bunun bir kısmını ödediler ama bu durum sahada odaklanmayı engelliyor. Ayrılmak istiyorum. Bunu kulüp yöneticilerine ilettim. Çevrem bu yönde çalışıyor."

Haberin Devamı

"TEKLİFLERİ BEKLİYORUZ" DEMİŞTİ

M'Baye Niang'ın Fransız basınına yaptığı bu açıklamalar sonra Başkan Murat Sancak'tan cevap gecikmemişti. Alacakları nedeniyle ayrılmak istediğini belirten M'Baye Niang'a Murat Sancak şu cevabı vermişti:

"Yalan söylüyorsun! 1 euro alacağın yok. Alacağın olsaydı, sözleşmeni feshedip gidebilirdin. O yüzden gitmek istediğini söyleyince 'Bonservisini getir, git' dedik. Uğurlar ola, dört gözle teklifleri bekliyoruz."

10 GOLE KATKI SAĞLADI

M'Baye Niang bu sezon Adana Demirspor'da 20 maça çıktı. 29 yaşındaki santrfor bu süreçte 8 gol sevinci yaşadı. Senegalli forvet aynı süreçte 2 asist üretti.

M'Baye Niang'ın Adana Demirspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 29 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 2 milyon 700 bin euro.

Caen altyapısında yetişen M'Baye Niang daha sonra Milan, Montpellier, Genoa, Watford, Torino, Rennes, Al Ahli, Bordeaux ve AJ Auxerre formaları giydi. Senegal Milli Takımı'nda 15 karşılaşmada oynayan M'Baye Niang, 4 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar