Galatasaray Galatasaray yeni yıldızını Brezilya'da buldu! Transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray yeni yıldızını Brezilya'da buldu! Transfer görüşmeleri başladı

02.12.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Savunma hattına takviyede bulunmak isteyen Galatasaray'ın sürpriz bir hamle yaptığı öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların, 27 yaşındaki tecrübeli futbolcunun kulübüyle masaya oturduğu vurgulandı.

Galatasaray yeni yıldızını Brezilyada buldu Transfer görüşmeleri başladı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Savunma hattına bir takviyede bulunmayı hedefleyen sarı-kırmızılıların ters köşe bir hamlede bulunduğu iddia edildi. Brezilya basını, sarı-kırmızılıların görüştüğü oyuncuyu yazdı.

Haberin Devamı

UOL Esporte'nin haberine göre; Galatasaray, RB Bragantino forması giyen Leo Ortiz'i gündemine aldı. Sarı-kırmızılıların tecrübeli futbolcunun kulübüyle masaya oturduğu belirtildi.

Leo Ortiz'in RB Bragantino'dan ayrılmaya sıcak baktığı aktarıldı. Brezilya temsilcisinin başarılı savunmacı için 6 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği vurgulandı. RB Bragantino'nun 6 milyon euro karşılığında Leo Ortiz'in ayrılmasına zorluk çıkarmayacağı belirtildi.

Tecrübeli savunmacı için tek talibin Galatasaray olmadığı kaydedildi. Brezilya Ligi ekiplerinden Palmeiras'ın da tecrübeli savunmacıyı gündemine aldığı aktarıldı. Palmeiras'ın Leo Ortiz için devrede olduğu kaydedildi.

Brezilyalı savunmacı bu sezon RB Bragantino formasını 20 resmi maçta giydi. 27 yaşındaki stoper düzenli olarak şans bulamadığı takımında 1 gol sevinci yaşadı. Leo Ortiz'in RB Bragantino ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2026'da sona erecek. Brezilyalı savunmacının güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Haberin Devamı

Internacional altyapısında futbola başlayan Leo Ortiz daha sonra Sport Recife'de kiralık olarak forma giydi. RB Bragantino, 2018-2019 sezonunda bonservis bedeli olmadan tecrübeli futbolcuyu renklerine bağladı.