Galatasaray Galatasaray yıldız futbolcu ile her konuda anlaşma sağlandı!

Galatasaray yıldız futbolcu ile her konuda anlaşma sağlandı!

17.08.2022 - 21:12 | Son Güncellenme:

Sarı kırmızılılar dünya yıldızlarının transferinden sonra bir yıldız ismi daha getiriyor. Forvet hattında bir çok isimle görüşen Galatasaray yönetimi bir futbolcuyla her konuda anlaşma sağladı. İşte dev transferin detayları...

Galatasaray yıldız futbolcu ile her konuda anlaşma sağlandı

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile giren Galatasaray, takviye çalışmalarına devam ediyor. Kadrosuna kattığı yıldız oyuncular ile dikkat çeken Sarı-Kırmızılılar, ezeli rakibinin gündeminde olan bir futbolcu ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

FORVET HATTINA ÜNLÜ YILDIZLAR 

Teknik kadronun Omar Elabdellaoui ve Sacha Boey'in performansını yeterli bulmamasının ardından Lyon'un deneyimli sağ beki Leo Dubois'i kadroya dahil edildi. Özbek yönetimi, forvet hattı için ise Benfica'nın gözde oyuncusu Haris Seferovic ve farklı bölgelerde oynama kabiliyetini sahip Dries Mertens'i renklerine kattı. 

Galatasaray yıldız futbolcu ile her konuda anlaşma sağlandı

YAPRAK DÖKÜMÜ YAŞANDI

Galatasaray'da bir yandan takviye yapılırken diğer yandan ayrılıklar da yaşandı. Yeni sezon planlamasında düşünülmeyen Aytaç Kara ve Mbaye Diagne'nin sözleşmeleri feshedildi. Aytaç Kasımpaşa'nın, Diagne ise Fatih Karagümrük'ün yolunu tuttu. Charleroi geçen sezon kiraladığı Valentine Ozornwafor'un sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonu kullandı. Mostafa Mohamed Ligue 1 ekibi Nantes'a, Olimpiu Morutan ise satın alma opsiyonu ile birlikte Pisa'ya kiralandı. Son olarak forma şansı bulamayan Jesse Sekidika ile yollar ayrılırken, 26 yaşındaki oyuncu Spor Toto 1. Lig temsilcisi Eyüpspor'la anlaşma sağladı. 

Haberin Devamı

Galatasaray yıldız futbolcu ile her konuda anlaşma sağlandı

GİRESUN SONRASI HAREKETE GEÇİLDİ

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren sarı-kırmızılı ekip Süper Lig'e Nuri Şahin yönetiminde geçen sezon ivme yakalayan Antalyaspor'u 1-0 yenerek başladı. Sarı-kırmızılı takım, ikinci haftada 45 bin taraftarının önünde Giresunspor'a bireysel hatadan yediği golle 1-0 mağlup oldu. Bu maçta birçok önemli fırsattan yararlanamayan sarı-kırmızılılarda yönetim takviye kararı aldı. Haris Seferovic'in yanına bir hücumcu daha almak için harekete geçen Galatasaray yönetiminin gündemine sürpriz isim geldi. 

GALATASARAY, ALBERTH ELİS'İ BİTİRİYOR

Galatasaray 'da transfer çalışmaları sürerken flaş bir iddia gündeme geldi. Sarı-Kırmızılıların Bordeaux'nun Honduraslı oyuncusu Alberth Elis'in transferini bitirmeye hazırlandığı belirtildi.

Galatasaray yıldız futbolcu ile her konuda anlaşma sağlandı

ANLAŞMA SAĞLANDI

La Voz Del Deporte'dan Alvaro De La Rocha'nın haberine göre Galatasaray, Alberth Elis ile her konuda anlaşma sağladı. Yıllık ücret ve sözleşmenin süresi konusunda iki taraf anlaşmaya varmış durumda.

KULÜBÜYLE GÖRÜŞMELER OLUMLU

Honduraslı oyuncuyla anlaşmaya varan Galatasaray'ın kulübü Bordeaux ile de görüşmeleri sürüyor. Fransız ekibiyle de görüşmelerin olumlu gittiği aktarılmakta.

Haberin Devamı

İMZAYI ATMAYA HAZIR

Galatasaray'ın farklı isimlerle de görüşmelerde bulunduğu belirtiliyor. Öncelikli adaylara ilişkin görüşmelere göre Elis'in transferi şekillenecek. Sarı-Kırmızılıların kararına göre Elis'in imza atmaya hazır olduğu belirtiliyor.

Galatasaray yıldız futbolcu ile her konuda anlaşma sağlandı

KULÜBÜ LİGUE 2'YE DÜŞTÜ

Bordeaux, 26 yaşındaki sağ açığı geçtiğimiz yaz 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Portekiz ekibi Boavista'dan kadrosuna katmıştı. Fakat şimdi Fransız ekibinin Ligue 2'ye düşmesi nedeniyle Elis'in ayrılabileceği ifade ediliyor.

ELİS: 'FENERBAHÇE'DE OYNAMAK İSTİYORUM' DEMİŞTİ

Alberth Elis, adı Fenerbahçe ile anılırken yaptığı açıklamada transferi doğrulamış ve "Fenerbahçe'de oynamak istiyorum, kim istemez ki? Benimle ilgilendikleri doğru" ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz sezon Bordeaux forması ile 21 karşılaşmada görev alan Alberth Elis, 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 26 yaşındaki kanat forvet, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Haberin Devamı

Yazarlar