Galatasaray Galatasaray yıldız oyuncu için Bayern Münih'le görüşmelere başladı! Teklifin detayları belli oldu

Galatasaray yıldız oyuncu için Bayern Münih'le görüşmelere başladı! Teklifin detayları belli oldu

19.07.2023 - 09:33 | Son Güncellenme:

Şu ana kadar Angelino ve Halil Dervişoğlu'nu renklerine katan Galatasaray, Mauro Icardi'yi bekliyor. Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren sarı-kırmızılı kulüp, yıldız oyuncu için Avrupa devi Bayern Münih'le görüşmelere başladı. Teklifin detayları belli oldu.

Galatasaray yıldız oyuncu için Bayern Münihle görüşmelere başladı Teklifin detayları belli oldu

Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray yönetimi, transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. Angelino ve Halil Dervişoğlu'nu transfer eden, Kaan Ayhan'ın bonservisini alan sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi'nin takıma katılmasını bekliyor. Yönetim ayrıca yıldız oyuncunun transferi için Bayern Münih'le temaslara başladı.

Haberin Devamı

Galatasaray yıldız oyuncu için Bayern Münihle görüşmelere başladı Teklifin detayları belli oldu

BURUK'TAN ICARDI SÖZLERİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya kampında Mauro Icardi hakkında konuştu. Transferin bitmesi konusunda henüz süre veremediklerini belirten Buruk, "Mauro Icardi ile imza atılması bekleniyordu, eşinin sağlık problemi çıktı. Sonuçların ardından ne olacağını göreceğiz. Tam olarak süre veremiyoruz. Belki kontrollerin ardından durum bu hafta belli olur" dedi.

'RASHICA'YI KADROYA KATMAK İSTİYORUZ'
Başarılı teknik adam, Norwich'ten bonservisini almaya çalıştıkları Milot Rashica hakkında sorulan soruya ise "Rashica transferi için isteğimiz, görüşmelerimiz sürüyor. Kulübü ile düşüncelerimiz arasında fark var. Çözüm olursa, kadroya katmak istiyoruz" şeklinde yanıt verdi.

Haberin Devamı

Galatasaray yıldız oyuncu için Bayern Münihle görüşmelere başladı Teklifin detayları belli oldu

LUCAS MOURA PAHALI GELDİ
Galatasaray’a önerilen Lucas Moura’nın talepleri Galatasaray’ın bu transferi değerlendirmeye dahi almamasına neden oldu. Oyuncunun durumunu soran Sarı Kırmızılılar’dan 3 yıllık sözleşme, yıllık 5 milyon Euro ve 5 milyon Euro da imza parası istendi.

FRED İÇİN PRES
Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Sarı-Kırmızılılar’ın hedefindeki oyunculardan birisi de Fred... Yönetim, Manchester United’a 5 milyon Euro’luk bir paket sundu. Şu ana kadar gelen teklifler arasında en yüksek olmasına karşın bu öneri kabul görmedi. Ancak Galatasaray’ın kolay kolay vazgeçmeye niyeti yok. Yönetim, Fred konusunda Manchester United trafiğini artırma kararı aldı. Başkanvekili Erden Timur’un teklifini artırmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında... 30 yaşındaki futbolcunun, Manchester United’dan ayrılmak istemesi bu transferde büyük bir avantaj olarak görülüyor.

Galatasaray yıldız oyuncu için Bayern Münihle görüşmelere başladı Teklifin detayları belli oldu

SABITZER'İN MENAJERİ İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI
Galatasaray, kadrosuna yeni bir isim daha eklemek için düğmeye bastı. Yönetim, Bayern Münih’in kadrosunda düşünmediği Avusturyalı orta saha Marcel Sabitzer için harekete geçti. Alman ekibiyle 2025’e kadar kontratı bulunan yıldız futbolcunun menajeri ile görüşmelere başlayan Galatasaray’ın yapılan pazarlıklarda önemli bir mesafe kat ettiği belirtildi.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA TEKLİFİ
20 milyon euro değer biçilen Avusturyalı yıldız için satın alma opsiyonlu kiralama formülünü masada tutan Galatasaray’ın bu önerisi kabul görmezse, makul bir bonservis bedeli teklif edeceği de gelen haberler arasında.

Haberin Devamı