Galatasaray Galatasaray'a 3 günde müthiş gelir! Kasa doldu

Galatasaray'a 3 günde müthiş gelir! Kasa doldu

27.06.2022 - 08:01 | Son Güncellenme:

Yeni sezona Okan Buruk yönetiminde başlayan Galatasaray'da taraftarlardan kombineye rağbet geldi. Sarı-kırmızılı kulübün 3 günde yaptığı satış sonrası kasaya giren rakam belli oldu.

Galatasaraya 3 günde müthiş gelir Kasa doldu

Hayal kırıklığıyla geçen sezonun ardından yeni yönetim ve hocayla sezona hazırlanan Galatasaray'ı taraftarı da yalnız bırakmıyor. Transfer piyasasına hızlı giren Başkan Dursun Özbek ve yönetiminin güçlü bir kadro kuracağına inanan Sarı-Kırmızılı futbolseverlerin, kombine ve localara büyük ilgi gösterdikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

BARDAKCI TRANSFER EDİLDİ
Galatasaray Kulübü, Abdülkerim Bardakcı transferi için resmi açıklama yaptı. Sarı-kırmızılılar, Abdülkerim Bardakcı'nın maliyetini ve sözleşme süresini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı'nın alacağı maaşı da duyurdu. Abdülkerim Bardakcı, 2022-2023 sezonu için 17 milyon TL, 2023-2024 sezonu için 19 milyon 550 bin TL, 2024-2025 sezonu için 23 milyon 460 bin TL ve sözleşmede yer alan opsiyon maddesinin devreye girmesi halinde 2025-2026 sezonu için 29 milyon 325 bin TL maaş alacak.

Galatasaraya 3 günde müthiş gelir Kasa doldu

OKAN BURUK: FUTBOLCULARI AYAĞA KALDIRACAĞIZ
Galatasaray’a attığı imzayla resmen göreve başlayan Teknik Direktör Okan Buruk yapmak istediklerini basın toplantısında açıkladı; “İyi bir kadro için yönetim elinden geleni yapıyor. Biz de en iyisini yapacağız. Taraftarımızın hak ettiği mutluluğu, güzel günleri getireceğiz. Mevcut oyuncularımıza güveniyoruz. Geçen sezonu kapattık. Bütün oyuncularımızı ayağa kaldıracağız. Şampiyonluk ve Avrupa’da olan bir Galatasaray istiyoruz. Kendimi yönetimin yerine koyduğumda teknik direktör kararının kolay bir karar olmadığını görüyorum. Layık olmaya çalışacağım.” dedi.

Haberin Devamı

KOMBİNELER SATIŞA ÇIKTI
Takımın başına Okan Buruk'un getirilmesiyle yeni sezona büyük umut bağlayan Galatasaray taraftarı, Nef Stadı'nda yerini şimdiden ayırmaya başladı. Geçtiğimiz sezon kombine ve loca sahibi olanların 4 Temmuz'a kadar yenileme süreleri bulunuyor. Bu tarihten önce yenilemeyenler olursa boşa çıkan koltuklar için genel satış başlayacak.

Okan Buruk'un ardından açıklanan iki transferle ilginin arttığı ve günde 3 bin civarında yenileme gerçekleştirildiği ifade edildi. Loca ve kombine yenilemelerinden Galatasaray'ın kasasına son 3 günde 20 milyon TL girdiği bildirildi.

BEKLENTİ YAKLAŞIK 200 MİLYON
Özellikle loca satışlarından büyük gelir bekleyen Sarı-Kırmızılılarda kale arkasındaki localarda 1 koltuk 85 bin liradan başlıyor.

En az 10 koltuğun olduğu localarda sahanın ortasına gelindiğinde bu rakam koltuk başına 250 bin liraya kadar çıkıyor. Locasını yenilemeyenler durumunda 27 adet için şimdiden ön rezervasyon bile alındı.

Haberin Devamı

Özbek yönetimi hem loca hem de kombine satışlarından 150 ila 200 milyon TL gelir elde etmeyi hedefliyor.

Yazarlar