Galatasaray Galatasaray'a 30 milyon euroluk yıldız! Bayern Münih'le görüşmeler başladı

Galatasaray'a 30 milyon euroluk yıldız! Bayern Münih'le görüşmeler başladı

04.08.2023 - 09:40 | Son Güncellenme:

Yıldız futbolcuları renklerine bağlayan Galatasaray, transferde hız kesmiyor. Orta sahaya büyük bir yıldız getirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Avrupa devi Bayern Münih'le transfer görüşmelerine başladı. İşte detaylar...

Galatasaraya 30 milyon euroluk yıldız Bayern Münihle görüşmeler başladı

Halil Dervişoğlu, Bakambu, Angelino, Wilfried Zaha, Mauro Icardi, Günay Güvenç ve Kerem Demirbay gibi 7 ismi kadrosuna katan Galatasaray'da gözler şimdi de orta saha transferinde Sarı-Kırmızılı takım bu bölge için de çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

YILDIZLARA İMZA TÖRENİ

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray’da yeni transferler için imza töreni düzenlendi. Rams Park’ta taraftara açık olarak düzenlenen imza törenine Başkan Dursun Özbek, 2’nci Başkan Metin Öztürk, Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ile yeni transferler Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Cedric Bakambu, Angelino, Halil Dervişoğlu ile bonservisi alınan Kaan Ayhan ve geçen sezon takıma gelen Nicolo Zaniolo katıldı.

Galatasaraya 30 milyon euroluk yıldız Bayern Münihle görüşmeler başladı

KEREM DEMİRBAY DA GELDİ

Galatasaray bir transferi daha noktaladı. Sarı-Kırmızılı takım Bayer Leverkusen forması giyen Kerem Demirbay'ı kadrosuna kattı. 3 yıllık sözleşme imzalanan futbolcu için 3.7 milyon Euro bonservis ödenecek.

GÖZLER ORTA SAHA TRANSFERİNDE

Kadrosunu dünya yıldızlarıyla güçlendirmeye devam eden Galatasaray, orta sahaya büyük bir isim transfer etmeye kararlı.

Haberin Devamı

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Fanatik'te yer alan habere göre Galatasaray, Bayern Münih’in 21 yaşındaki orta sahası Gravenberch için transfer görüşmelerine başladı.

Galatasaraya 30 milyon euroluk yıldız Bayern Münihle görüşmeler başladı

BONSERVİSİYLE ALINACAK

Alman devinin geçen yıl Ajax’tan 20 milyon Euro’ya transfer ettiği, şu sıralarda piyasa değeri 30 milyon Euro olarak değerlendirilen Hollandalı futbolcunun öncelikle bonservisiyle birlikte alınması planlanıyor.

OLUMLU İLERLİYOR

Galatasaray Yönetimi, genç futbolcunun menajeriyle temasa geçmiş durumda. Görüşmelerin olumlu ilerlediği belirtiliyor.

Aynı zamanda Bayern’le de masaya oturmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, çok yüksek bir bonservis talebi olması durumunda, satın alma opsiyonlu kiralama formülünü devreye koyacak.

YATIRIM GÖZÜYLE BAKIYORLAR

Bayern Münih’le 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gravenberch, çoğunlukla 8 numara pozisyonunda oynasa da 1.90’lık boyu ve güçlü fiziğiyle zaman zaman 6 numarada da çok iyi performanslar ortaya koyabiliyor. Genç oyuncuyla ilgili yapılan değerlendirmede, maliyeti yüksek olsa bile çok kısa zamanda değerini 2-3 katına çıkarabileceği ve hem sahadaki seviyeyi artıracağı hem de Galatasaray’a daha da büyük paralar kazandıracağı düşünülüyor.

Galatasaraya 30 milyon euroluk yıldız Bayern Münihle görüşmeler başladı

11'E GİRMEKTE ZORLANIYOR

Ajax altyapısında yetişen Ryan Gravenberch, ilk kez 18 yaşında Hollanda Milli Takımı’nın formasını giydi. 11 kez Milli Takım’da görev yapan ve 1 golü bulunan genç futbolcu, Bayern’de ise ilk 11’de yer bulmakta zorlanıyor.

Haberin Devamı

Buna rağmen birçok kez oyuna sonradan dahil edilen Hollandalı orta saha, geçen sezon 33 resmi maça çıktı, 937 dakika süre aldı. Bu dönemi 1 gol 1 asistle kapatan Gravenberch’in düzenli oynayacağı bir takımda çok daha verimli olacağı tahmin ediliyor.