Galatasaray Galatasaray'a Napoli'de şampiyonluk yaşayan 22 milyon euroluk yıldız! Yıllık ücreti netleşti

Galatasaray'a Napoli'de şampiyonluk yaşayan 22 milyon euroluk yıldız! Yıllık ücreti netleşti

03.07.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de geçen sezon mutlu sona ulaşan Galatasaray, transferde rotayı İngiltere'ye çevirdi. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, geçtiğimiz günlerde yaptığı görüşmelerin meyvesini alıyor. Geçtiğimiz yıl Napoli'de şampiyonluk yaşayıp Premier Lig'e dönen yıldız oyuncuyla ilgili yapılan temaslar olumlu sonuçlandı. Deneyimli oyuncunun maaşı netleşti.

Galatasaraya Napolide şampiyonluk yaşayan 22 milyon euroluk yıldız Yıllık ücreti netleşti

Geride kalan sezonu Süper Lig şampiyonu olarak tamamlayan Galatasaray, gelecek sezon için de aynı başarıyı yakalamak istiyor. Transfer çalışmalarını hızlandıran sarı-kırmızlı yönetim, takım içi planlamalarını da devam ettiriyor. Rotayı İngiltere'ye çeviren Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Napoli'de şampiyonluk yaşadıktan sonra Premier Lig'e dönen yıldız futbolcuyla görüşmelere başladı. Tecrübeli futbolcunun maaşı da şekillendi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

DEV GELİR AÇIKLANDI!

Galatasaray yeni sponsorluk anlaşmalarının detaylarını KAP'a bildirdi. Sarı-Kırmızılı takım RAMS ve Sixt rent a car Türkiye ile stad ve göğüs sponsorluğu anlaşması yapmıştı. Galatasaray RAMS'tan 213.600.000 TL + KDV ve SIXT'ten ise 195.000.000,00 TL + KDV kasasına koyacak.

Galatasaraya Napolide şampiyonluk yaşayan 22 milyon euroluk yıldız Yıllık ücreti netleşti

ICARDI'NİN MALİYETİ 12.5 MİLYON EURO

Arjantinli forvet, her şeye rağmen sarı-kırmızılılarda forma giymeye devam etmek istiyor. Fakat yıllık ücretin nasıl karşılanacağı konusu ise büyük bir problem. Gelen son haberlere göre Icardi'nin önce liği halen Galatasaray.Icardi'nin taleplerine göre senelik maliyeti; maaşı, bonuslar ve imaj haklarıyla birlikte 12.5 milyon Euro'yu buluyor. Haliyle maliyet sorunu da Aslan'ın başını ağrıtıyor.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ BİTENLER AYRILDI

Sözleşmesi biten futbolculardan Emre Taşdemir, Juan Mata, Bafetimbi Gomis ve Okan Kocuk'la yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılılardan ayrılan isimlerden Okan Kocuk, Samsunspor'la anlaşma sağladı. Okan Kocuk, Karadeniz temsilcisiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı. Süper Lig devinde kiralık sözleşmeleri sona eren Milot Rashica, Mauro Icardi ve Samuel Adekugbe de takımlarına geri döndü.

RASHICA İÇİN TEKLİF YAPILDI

Sarı-kırmızılılarda geride bıraktığımız sezon kiralık olarak forma giyen Milot Rashica’nın bonservisinin alınması için yoğun temaslar sürüyor. Sarı-Kırmızılıların 6 milyon euro teklif ettiği Kosovalı oyuncu için Norwich City’nin 9 milyon euro istediği belirtildi.

Galatasaraya Napolide şampiyonluk yaşayan 22 milyon euroluk yıldız Yıllık ücreti netleşti

GALATASARAY, NDOMBELE İÇİN DEVREDE

Sarı-kırmızılı ekip, geçtiğimiz yılı Serie A'da şampiyon olarak tamamlayan Napoli'de geçiren ve daha sonra Tottenham'a dönen yıldız orta saha Tanguy Ndombele için temaslarını sıklaştırdı. Tottenham'ın gelecek sezon takım planlamasında düşünmediği Ndombele, transferin gerçekleşmesi halinde bedavaya Galatasaray'ın yolunu tutacak.

TEKLİFİN DETAYLARI

Geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye çıkarma yapan Erden Timur, Tottenham'la yöneticilerle bir görüşme gerçekleştirmişti. Fanatik'in haberine göre; Galatasaray, Ndombele için 2.5 milyon euroyu gözden çıkarırken bu transferin gerçekleşme ihtimali transfer listesindeki diğer oyunculara bağlı olarak değişiklik gösterecek. Transferin gerçekleşmesi halinde Fransız orta saha, bedavaya kiralık olarak Galatasaray'ın yolunu tutacak.

Haberin Devamı

Galatasaraya Napolide şampiyonluk yaşayan 22 milyon euroluk yıldız Yıllık ücreti netleşti

PAREDES VE TORREİRA'YA BAĞLI

Galatasaray'ın transfer etmek istediği oyuncular kadar, takımdan gidecek oyuncuların da durumu belirsizliğini koruyor. Torreira'nın takımdan ayrılma durumuna karşın Ndombele'nin durumu netlik kazanacak. Öte yandan listedeki bir diğer yıldız orta saha Paredes'in Galatasaray formasını giyme olasılığı da Ndombele transferinin seyrini değiştirecek.

NAPOLİ'DEKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz yıl, Serie A'da şampiyonluk yaşayan Napoli formasıyla tamamlayan Ndombele, toplam 40 mücadelede görev yaparken takımına 2 gol ve 1 de asist katkısı sağladı.

Yazarlar