Futbol Galatasaray'a özel 1 maçlık transfer

Galatasaray'a özel 1 maçlık transfer

26.03.2023 - 15:48 | Son Güncellenme:

Karabağ'ın on oyuncusu milli takımlara gidince, Azeri ekibi Galatasaray maçı için kadrosuna başka takımlardan takviye yaptı. Zira ve Shamakhi kulüplerinden toplam dört futbolcu futbolcu sarı kırmızılılarla yapılacak maç için siyah-beyazlılara katıldı.

Galatasaraya özel 1 maçlık transfer

Karabağ ile Galatasaray arasında Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak dostluk maçı öncesinde Azeri ekibinde kadro kurma çabası öne çıktı. Siyah-beyazlı takımın bir çok oyuncusu milli arada, ülkelerinin milli takımlarına katıldı.

Haberin Devamı

Yerli oyuncuları Azerbaycan, yabancı oyuncuları da ülkelerinin milli takımlarına giden futbolcuların yanı sıra iki futbolcusunda da sakatlık sorunu bulunan ve ondan fazla oyuncusundan mahrum olan Karabağ takımı çözümü başka takımlardan ouyuncu getirmekte buldu.

Guerrier Karabağ idmanında

Kadrosuna takviye gerçekleştiren Karabağ, Azeri Ligi'nde Zira kulübünün futbolcusu olan Wilde-Donald Guerrier'i bir maçlığına takıma getirtti. 33 yaşındaki Haitili futbolcu, Bakü Olimpiyat Stadı'nda Karabağ'ın gerçekleştirdiği antrenmana çıktı, Galatasaray maçı hazırlıklarında yer aldı. Tecrübeli oyuncu sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında 'Galatasaray maçı öncesinde son hazırlıklarımız' diye yazdı.

3 futbolcu daha var

Haberin Devamı

Zire Kulübü'nden Anar Nezirov ile Shamakhi klübünden Nihat Quliyev ve Rauf Hüseynli'nin de, Galatasaray maçı için Karabağ kadrosuna alınan diğer futbolcular oldukları bildirildi.,

Yazarlar