Galatasaray Galatasaray'a Paraguay'dan genç orta saha! Transfer listesine alındı

Galatasaray'a Paraguay'dan genç orta saha! Transfer listesine alındı

15.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı kurmaylar, orta saha pozisyonu için Paraguay'dan 20 yaşındaki futbolcuyu listeye aldığı öğrenildi.

Galatasaraya Paraguaydan genç orta saha Transfer listesine alındı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon transfer planlamaları için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılı ekip, Paraguay'dan genç orta sahayı listeye eklediği öğrenildi.

Haberin Devamı

MOSTAFA MOHAMED RESMEN AÇIKLANDI

Nantes, Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı golcü futbolcu Mostafa Mohamed'i bonservisi ile transfer ettiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Mısırlı golcünün sözleşmesinde bulunan satın alma opsiyonunun devreye sokulduğu ve oyuncu ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalandığı belirtildi. Muhammed'in sözleşmesinde 5.7 milyon euro'luk bir satın alma opsiyonu bulunuyordu.

SACHA'DAN KÖTÜ HABER

Galatasaraylı Sacha Boey, ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle Fransa'nın U21 Avrupa Şampiyonası kadrosundan çıkarıldı.

Galatasaraya Paraguaydan genç orta saha Transfer listesine alındı

ABDÜLKERİM KARARINI VERDİ

Galatasaray formasıyla gösterdiği müthiş performans sonrası Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeyi başaran Abdülkerim Bardakcı, transfere kapısını kapattı. Sarı-Kırmızılı takımla yaşadığı şampiyonluk sonrası A Milli Takım kampına katılan ve bir hayalini daha gerçekleştirmeye çok yaklaşan 28 yaşındaki savunmacı, bu sezon da yoluna Galatasaray'da devam etmek istiyor.

Haberin Devamı

TORREIRA'YA İZİN YOK

Sezon başında 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Arsenal'den Galatasaray'a transfer olan Lucas Torreira, Türkiye'deki performansıyla yeniden adını duyurmayı başardı. Özellikle İtalya Serie A'dan çok sayıda talibi çıkan Uruguaylı ön liberoya, Galatasaray cephesinden transfer izni verilmedi.

PARAGUAY'DAN GENÇ ORTA SAHA

La Nacion'da yer alan habere göre sarı-kırmızılı takım, Paraguay ekibi Libertad forması giyen Diego Gomez'i transfer listesine aldığı öğrenildi.

Haberin detayında Galatasaray, 20 yaşındaki oyuncu için Paraguay ekibine teklifte bulunacak.

Galatasaraya Paraguaydan genç orta saha Transfer listesine alındı

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Libertad forması giyen Diego Gomez, bu sezon toplam 22 resmi karşılaşmada forma giydi. Genç futbolcu söz konusu maçlarda 4 kez gol atarken, 2 kez de asist performansı sergiledi.