Galatasaray Galatasaray'a Portekiz'den genç stoper! Bonservis ücreti belirlendi

Galatasaray'a Portekiz'den genç stoper! Bonservis ücreti belirlendi

17.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, stoper arayışlarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımın kurmayları, Portekiz'den geç savunma oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

Galatasaraya Portekizden genç stoper Bonservis ücreti belirlendi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon transfer planlamalarına şimdiden başladı. İddialı bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılılar, Portekiz'den 21 yaşındaki savunma oyuncusunu listeye ekledi.

Haberin Devamı

NANTES, MOHAMED'İN OPSİYONUNU KULLANDI

Nantes kulübü, sezon başında Galatasaray'dan 250 bin Euro'ya kiraladığı Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullandığını açıkladı. Bir ara takımında kadro dışı kalan, para cezası verilen ancak kısa sürede affedilen 25 yaşındaki Mısırlı futbolcu hakkındaki kararını değiştiren Nantes'ın, bonservisi alabilmesi için Galatasaray'a 5 milyon 750 bin Euro daha ödemesi gerekiyordu.

ICARDI'NİN GELECEĞİ BELİRSİZ

Sezon başında Galatasaray'a PSG'den kiralık olarak transfer olan Mauro Icardi, gösterdiği performansla sezona damga vurdu. Kısa sürede taraftarın sevgisini kazanan Arjantinli futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. Yıldız futbolcunun takımdaki geleceği henüz netlik kazanmadı.

Haberin Devamı

Galatasaraya Portekizden genç stoper Bonservis ücreti belirlendi

NELSSON'A DEV KULÜPLER TALİP

Okan Buruk'un savunmadaki vazgeçilmezi Victor Nelsson, sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansla Avrupa'dan dev kulüplerin ilgisini çekti. Danimarkalı stoper için Serie A'dan Napoli ile Atalanta'nın devrede olduğu öğrenildi. Öte yandan Premier Lig devi Tottenham'ın da Victor Nelsson'a ilgi duyduğu ifade edildi.

PENETRA TAKİBE ALINDI

Genç bir savunma oyuncusu kadrosuna katmak isteyen sarı kırmızılı takım, aradığını Portekiz'de buldu. A Bola'da yer alan habere göre; Galatasaray, Famalicao forması giyen Alexandre Penetra'yı kadrosuna katmak istiyor.

Haberde 21 yaşındaki stoper için sarı kırmızılıların 3 milyon euroluk bir ücreti gözden çıkarması gerektiği belirtildi.

Galatasaraya Portekizden genç stoper Bonservis ücreti belirlendi

2026'YA KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Portekiz U21 Milli Takımı'nda da oynayan Penetra'nın Famalicao ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Genç yetenek Portekiz ekibiyle toplamda 70 maça çıktı ve 6 gol, 2 asist yapma başarısı gösterdi.