Şampiyonlar Ligi Galatasaray’a Ronaldo'lu karşılama

Galatasaray’a Ronaldo'lu karşılama

20.07.2021 - 18:19 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın Eindhoven’a ayak bastığı gün, şehrin havaalanına PSV Eindhovenlı yıldız futbolcuların görselleri yerleştirildi.

Galatasaray’a Ronaldolu karşılama

Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda PSV Eindhoven ile karşı karşıya gelecek Galatasaray maçın oynanacağı Hollanda’ya vardı. Eindhoven Havaalanı’nda sarı-kırmızılılara sürpriz bir ‘karşılama’ yapıldı.

Haberin Devamı

Açılış günü tercihi dikkat çekti

Eindhoven Havaalanı’na bugün, PSV’li bazı futbolcuların maket görselleri yerleştirildi. Bir kısmı takımın eski oyuncuları, bir kısmı da mevcut kadrodan olan futbolcuların yıldız isimlerden seçildiği görülürken, açılışın Galatasaray’ın alana ayak bastığı gün yapılması dikkat çekti.

Örtüyü kaldırıp açılışı yaptılar

PSV Eindhoven Kulübü’nden yöneticiler ile havaalanı idarecilerinin ortaklaşa gerçekleştirdikleri açılışta, görsellerin üzerindeki örtü birlikte kaldırılarak fotoğraflar gün yüzüne çıkarıldı. Sonrasında eserler alanda duracakları yerlere yerleştirildiler.

Galatasaray’a Ronaldolu karşılama

Romario, Van Nistelrooy ve Götze

Kulübün resmi havaalanı sponsoru olan Eindhoven Havaalanı’na konulan futbolcu görsellerinde, Ronaldo, Romario, Van Nistelrooy, Wijnaldum, Götze ve Luuk de Jong isimlerin fotoğrafları yer aldı.

Haberin Devamı

Galatasaray’a Ronaldolu karşılama