Galatasaray Galatasaray'a transfer müjdesi! Mauro Icardi kriz çıkardı

Galatasaray'a transfer müjdesi! Mauro Icardi kriz çıkardı

13.08.2022 - 18:30 | Son Güncellenme:

Lucas Torreira ve Dries Mertens gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan Galatasaray'da gözler Mauro Icardi transferine çevrildi. Sarı-kırmızılıların gündemindeki yıldız futbolcu konusunda yaşanan kriz, transferde ibrenin Galatasaray'a dönmesinin sinyallerini verdi. İşte transfer haberinin detayları...

Galatasaraya transfer müjdesi Mauro Icardi kriz çıkardı

Paris Saint Germain'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mauro Icardi konusunda Galatasaray devreye girdi. Süper Lig devinin kadrosuna katmayı hedeflediği Arjantinli futbolcu, krize sebep verdi. Bu gelişmenin ardından transferde ibre Galatasaray'a döndü. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

G.SARAY'DAN İDDİALI TRANSFERLER

Süper Lig devi Galatasaray'da şampiyonluk hedefiyle yola çıkılan sezonda kadroya önemli isimler dahil edildi. Sarı-kırmızılılar, Lucas Torreira, Dries Mertens, Fredrik Midtsjö, Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakcı, Leo Dubois, Kazımcan Karataş ve Haris Seferovic gibi yıldız futbolcularla kadrosunu güçlendirdi. Süper Lig devinde gözler santrfor transferine çevrildi.

MAURO ICARDI GÜNDEMDE

Galatasaray'da fırsat transferi için harekete geçen kurmaylar gözünü Mauro Icardi'ye çevirdi. Paris Saint Germain'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız futbolcu konusunda flaş açıklamalar geldi. Paris Saint Germain cephesi, Arjantinli oyuncuya takımdan ayrılması için izin verdi.

Haberin Devamı

Galatasaraya transfer müjdesi Mauro Icardi kriz çıkardı

"ÇALIŞMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Paris Saint Germain'in teknik direktörlüğünü yapan Christophe Galtier, Mauro Icardi'yle arasında geçen konuşmayı basın toplantısında açıkladı. Arjantinli santrforun takımdan ayrılması yönünde karar aldıklarını belirten tecrübeli teknik adam şu ifadeleri kullandı:

"Geçtiğimiz hafta Icardi'nin takımdan uzak kalması tamamen sportif bir tercihti. Geçtiğimiz hafta başında onunla bir görüşme gerçekleştirdim ve kadroda daralmaya gideceğimizi söyledim. 25 oyuncuyla çalışmayı düşünmüyorum. Hoşuna gidip gitmeyen bir teklif aldığını duymadım. Icardi ile ilgili en doğru çözümü bulmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Galatasaraya transfer müjdesi Mauro Icardi kriz çıkardı

"YENİ BİR MACERA ONA İYİ GELECEKTİR"

Mauro Icardi'nin transfer hakkındaki kararı kendisinin vereceğini belirten Christophe Galtier, "Şampiyonlar Ligi seviyesinde oynamak isteyip istemediğine dair bir fikrim yok. Geçtiğimiz sezon çok az süre buldu ve onun gibi bir oyuncu için oynamak çok önemli. Son birkaç sezon onun için zor geçti. Belki de yeni bir macera ona iyi gelecektir ve kariyeri yeniden düzene girecektir" diyerek sözlerini tamamladı.

WANDA NARA'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, Christophe Galtier'in bu açıklamaları sonrası Arjantin'de bir TV kanalına konuştu. Wanda Nara, Mauro Icardi'ye Avrupa'dan takımların talip olduğunu belirtti. Wanda Nara konuyla ilgili açıklamasında, "PSG mevcut durumda en iyi çözümü bulmak için uğraşıyor. Mauro'nun fazla zamanı kalmadı. Mauro'ya Avrupa'dan başka teklifler var ve PSG de bunu biliyor" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaraya transfer müjdesi Mauro Icardi kriz çıkardı

"PSG TALEPLERİMİZİN FARKINDA"

Mauro Icardi'nin geleceği hakkındaki kararı henüz vermediğini belirten Wanda Nara, "Mauro şu aşamada ne yapmak istediğine karar vermeye çalışıyor. Kulüpte kalmaya karar verirse bunu güvenle yapabilir çünkü daha 2 yıllık sözleşmesi var. Gitmeye karar verirse kendisine en uygun kulübü seçecektir. PSG, Mauro'nun kendisinin ve kariyerinin hak ettiği kadar süre alması gerektiğini ve taleplerimizin farkında" açıklamasını yaptı.

MANU DA PEŞİNE DÜŞTÜ

Tyc Sports'ta yer alan habere göre; Paris Saint Germain'den ayrılması beklenen Mauro Icardi'nin peşine Galatasaray ve Manchester United düştü. Yıldız futbolcu için yapılan transfer teklifleri belli oldu. Wanda Nara'nın Paris Saint Germain yöneticileriyle 3 kez görüştüğü belirtilen haberde Galatasaray'ın ilk planının oyuncuyu kiralama şeklinde olduğu kaydedildi. Arjantinli yıldızın maaşının da Paris Saint Germain tarafından karşılanılmasının istendiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Galatasaraya transfer müjdesi Mauro Icardi kriz çıkardı

Manchester United tarafından yapılan transfer teklifinde ise yıldız futbolcuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama şeklinde bir planın yer aldığı belirtildi. Transfer hakkındaki son kararı yıldız futbolcunun vereceği vurgulandı.

TARAFTARLAR SERT ÇIKTI

Ada basınından Daily Mail'de yer alan haberde; Manchester United taraftarlarının Mauro Icardi'nin transferine ilişkin kulübe tepki gösterdiği belirtildi. Adrien Rabiot ve Marko Arnautovic transferlerinde de olumsuz reaksiyon gösteren taraftarlar, Mauro Icardi konusunda da kulübü eleştirmeye başladı. Arjantinli futbolcunun transfer gündemine gelmesi sonrası Paris Saint Germain taraftarları kulübün transfer politikası hakkında dikkat çeken yorumlar yaptı.

Galatasaraya transfer müjdesi Mauro Icardi kriz çıkardı

"NEDEN YAPMAK İSTEDİĞİNİ ANLAMIYORUM"

Manchester United'ın geçtiğimiz sezon UEFA Şampiyonlar Ligi bileti alamaması, Cristiano Ronaldo krizi ve sezona mağlubiyetle başlangıç sonrası oldukça sinirli gözüken taraftarların yorumları dikkat çekti. Mauro Icardi'nin transferi hakkında yapılan en dikkat çekici yorum, "Açıkçası bu, çok komik. United'ın bunu neden yapmak istediğini anlamıyorum" olarak gösterilidi.

Haberin Devamı

G.SARAY'A AVANTAJ OLABİLİR

Manchester United'ın sahiplerine karşı gösterilen bu tepki sonrası, taraftarları karşısına almak istemeyen yöneticilerin Mauro Icardi'den vazgeçebileceği belirtildi. Arjantinli futbolcunun Manchester United'a transfer olmasının daha olası bir ihtimal olduğu belirtilse bile Galatasaray'ın transferde daha avantajlı duruma gelebileceği kaydedildi.

Galatasaraya transfer müjdesi Mauro Icardi kriz çıkardı

PSG'DEN DEV BONSERVİS

Mauro Icardi profesyonel futbolculuk kariyerine Vecindario altyapısında başladı. Yıldız futbolcu daha sonra Barcelona, Sampdoria, Inter ve Paris Saint Germain formaları giydi. Ligue 1 devi, 2020-2021 sezonu başında Inter'e 50 milyon euro ödeyerek Mauro Icardi'nin bonservisini aldı.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

29 yaşındaki santrforun Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Arjantin Milli Takımı'nın formasını 8 kez giyen Mauro Icardi'nin güncel piyasa değeri 22 milyon euro olarak gösteriliyor.

Yazarlar