Galatasaray Galatasaray'a yeni Bellingham! 35 milyon euroluk yıldız için hamle

Galatasaray'a yeni Bellingham! 35 milyon euroluk yıldız için hamle

07.03.2024 - 14:47 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de lider bir şekilde yoluna devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Bu sezon şampiyonluk kupasını kaldırmak isteyen sarı kırmızılılar, gelecek sezon için de transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda iddialı transferler yapmak isteyen Cimbom, Bellingham'ı idol olarak gören genç yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Galatasaraya yeni Bellingham 35 milyon euroluk yıldız için hamle

Trendyol Süper Lig'de lider bir şekilde yoluna devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Bu sezon şampiyonluk kupasını kaldırmak isteyen sarı kırmızılılar, gelecek sezon için de transfer çalışmalarına başladı.

Haberin Devamı

Yeni sezonda iddialı transferler yapmak isteyen Cimbom, Bellingham'ı idol olarak gören genç yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Belçika ekibi Genk'de forma giyen Bilal El Khannouss'u gündemine aldı.

Sky Sports'da yer alan habere göre; Genk'in 19 yaşındaki yıldızı, Leipzig, Bayer Leverkusen ve Borussia Dortmund ile ciddi şekilde ilgileniyor. Haberde; Alman kulüplerinin yanı sıra Bilal El Khannouss'a Galatasaray, Benfica, Atletico Madrid, Roma ve Marsilya'nın da ilgisinin olduğu ifade edilirken oyuncunun tercihinin Almanya'da oynamak olduğuna yer verildi.

Galatasaraya yeni Bellingham 35 milyon euroluk yıldız için hamle

"DE BRUYNE VE BELLINGHAM GİBİ OLMAK İSTİYORUM"

Kariyeri hakkında daha önce açıklamalarda bulunan Bilal El Khannouss, "Bundesliga'da oynamak ilgimi çekiyor. Oraya giden oyuncular kendilerini çok geliştiriyor. Ben de Kevin De Bruyne ve Jude Bellingham gibi olmak istiyorum." ifadeler kullanmıştı.

Haberin Devamı

GENK'İN İSTEĞİ YÜKSEK

Öte yandan haberde, Genk'in yıldız oyuncusunu kaybetmek istemediği ve transfer olması durumunda 35 milyon Euro gibi bir bonservis bedeli talep edeceği ifade edildi. aslı orta saha oyuncusu, bu sezon Genk formasıyla çıktığı 39 maçta 3 gol 7 asistlik performans gösterdi.

Yazarlar