Galatasaray Galatasaray'da ayrılık kararı! Kulüp aramaya başladı

Galatasaray'da ayrılık kararı! Kulüp aramaya başladı

23.03.2024 - 10:13 | Son Güncellenme:

Cim Bom'da 2025 hazırlıkları şimdiden başlarken sezon sonunda yaprak dökümü olacak gibi gözüküyor... Yıldızlarıyla vedalaşması beklenen Galatasaray'da o isim kendisine şimdiden kulüp aramaya başladı.

Galatasarayda ayrılık kararı Kulüp aramaya başladı

Sarı-Kırmızılılar hem iç hem de dış transferde harekete geçti. Bu sezon imza attırılan yıldızların birçoğundan beklediği verimi alamayan Aslan yeni sezonda aynı hatayı yapmak istemiyor. Bu doğrultuda yeni transferlere de yer açmak için yabancı kontenjanında boşluk açması gereken Galatasaray, Okan Buruk'un gelecek planları arasında yer almayan yıldızlarla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Emin Bayram'a yeni kontrat

Kiralık oynadığı Westerlo’da harika bir sezon geçiren ve Galatasaray’da gelecek sezonun stoper rotasyonuna girmeye hazırlanan Emin Bayram, Sarı-Kırmızılı kulüple yeni sözleşme imzalayacak. Yönetim, 20 yaşındaki stoperin konratını hem uzatacak hem de ücretine zam yapacak.

Galatasarayda ayrılık kararı Kulüp aramaya başladı

Yusuf Demir futbolu unuttu

6 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen, Galatasaray’da süre bulamayınca Basel’e kiralanan Yusuf Demir büyük bir düşüş yaşıyor. İsviçre’ye ilk gittiğinde düzenli oynayan 20 yaşındaki futbolcu, daha sonra sakatlandı, geri döndüğünde ise disiplinsiz tavırları nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Daha fazla süre alıp tecrübe kazanması için gönderilen Yusuf, geçtiğimiz kasım ayından bu yana sadece 55 dakika sahada kaldı. Yusuf Demir, Galatasaray formasıyla da sadece 6 maçta 129 dakika forma giymişti.

Haberin Devamı

Oliveira takım arıyor

Okan Buruk’la yaşadığı tartışma sonrası kadro dışı bırakılan ve takım arkadaşlarının araya girmesiyle tekrar affedilen Sergio Oliveira, yeni sezon planları arasında yer almıyor. Galatasaray’la kontratı devam eden Portekizli futbolcu, kendisine yeni bir kulüp bulması için menacerine talimat verdi.

Galatasarayda ayrılık kararı Kulüp aramaya başladı