Galatasaray Galatasaray'da ayrılık kararı! Yıldız isme veda edilecek

Galatasaray'da ayrılık kararı! Yıldız isme veda edilecek

13.03.2024 - 07:47 | Son Güncellenme:

Sarı-Kırmızılılar'da yeni sezon hazırlıkları şimdiden başladı. Bu sezon transferde çok başarılı bir performans sergileyemeyen Galatasaray'da yıldız oyuncu için karar verildi. Bir isimle sözleşme yenilenmek istenirken diğer oyuncuyla da yolların ayrılması kararı alındı.

Galatasarayda ayrılık kararı Yıldız isme veda edilecek

Galatasaray yeni sezon için transferde çalışmalar yaparken iç transferde de harekete geçmeye hazırlanıyor... Bu sezon transfer konusunda büyük isimlere imza attıran fakat yeni yıldızlarından beklediği katkıyı alamayan Cim Bom 2024-2025 sezonunda aynı problemi yaşamak istemiyor. 

Haberin Devamı

BELİRSİZLİKLER SONA ERECEK

Bu doğrultuda transferde erken davranıp yeni sezonun kadrosunu olabildiğince hızlı kurmanın ve yeni isimleri kampa yetiştirmenin planları yapılıyor. İç transferde de belirsizliklerin olabildiğince en kısa sürede çözüme kavuşturulması amaçlanıyor.

Galatasarayda ayrılık kararı Yıldız isme veda edilecek

ZANİOLO'YA LAZİO TALİP

Aston Villa’da beklentilerin altında kalan ve süre almakta zorlanan Zaniolo, büyük ihtimalle sezon sonunda Galatasaray’a geri dönecek. Ancak İtalyan kulübü Lazio, genç yıldıza talip ve Sarı-Kırmızılılar’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

MERTENS'E BASKI VAR

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mertens, aktif futbol hayatına nokta koyma hazırlığında. Okan Buruk ise tecrübeli oyuncuyu 1 yıl daha kadrosunda tutup, antrenör ekibine dahil etmek üzere görüşmeler yapıyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda ayrılık kararı Yıldız isme veda edilecek

ZAHA VE ZİYECH...

Elbette Aslan'da geleceği en çok merak edilen isimlerin başında Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech geliyor. İki yıldız da çok yoğun uğraşlar ve büyük umutlarla kadroya katılmıştı. Ancak iki oyuncudan da istediği verimi alamayan Galatasaray'ın bu isimler için teklif beklediği ve kulüp menfaatleri doğrultusunda sezon sonunda bir karar alacağı öğrenildi.

TETE'YE YOL GÖRÜNDÜ

Brezilya kulüplerinin yakından ilgilendiği Tete, yaz döneminde ülkesine dönebilir. Sarı-Kırmızılı kulüp, genç oyuncuyu iyi bir bonservis bedeli karşılığında satmayı planlıyor.

Galatasarayda ayrılık kararı Yıldız isme veda edilecek

Yazarlar