Galatasaray Galatasaray'da ayrılık! Transfer için yeşil ışık yaktı

Galatasaray'da ayrılık! Transfer için yeşil ışık yaktı

29.03.2023 - 18:05 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray bu sezon yaptığı transferlerle adından söz ettirdi. Sarı-kırmızılı takımın sezon başında kadrosuna kattığı tecrübeli futbolcunun, yaz transfer döneminde takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Galatasarayda ayrılık Transfer için yeşil ışık yaktı

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon liderliğini sürdüren Galatasaray'da kurmaylar gözlerini transfer çalışmalarına çevirdi. Sarı-kırmızılı ekipte bir yandan da takımdan ayrılması beklenen oyuncular hakkında durumlar netleşmeye başladı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna dahil ettiği ve bu sezon başarılı bir performans sergileyen tecrübeli futbolcuya talipler çıktığı öne sürüldü. Yıldız oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılmaya sıcak baktığı kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Dursun Özbek yönetimindeki Galatasaray'da Erden Timur gelecek sezon adına çalışmalarına başladı. Erden Timur'un yapacağı pazarlıklarla Galatasaray'ın Milot Rashica ile Mauro Icardi'nin bonservisini almayı hedeflediği belirtildi.

Sarı-kırmızılılarda sezon sonunda sürpriz ayrılıkların da yaşanabileceği vurgulandı. Okan Buruk'un vazgeçilmezleri arasında yer alan yıldız futbolcu için dev kulüplerin şimdiden devreye girdiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Galatasarayda ayrılık Transfer için yeşil ışık yaktı

BOMBA İDDİA

Galatasaray'ın sezon başında 6 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Lucas Torreira, sarı-kırmızılılarla 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzaladı. 27 yaşındaki orta saha gösterdiği performansla önemli bir isim haline geldi.

23 müsabakada forma giyen tecrübeli futbolcu bu sezon 1 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi. Lucas Torreira ile ilgili bomba bir transfer iddiası gündeme geldi.

Galatasarayda ayrılık Transfer için yeşil ışık yaktı

TORREIRA'YA YAKIN TAKİP

Daily Cannon'da yer alan habere göre; Lucas Torreira'nın güncel piyasa değeri şu anda 15 milyon euroya yükseldi. Uruguaylı futbolcunun bu sezon gösterdiği performansla birlikte yeniden Avrupa'dan önemli takımların ilgisini çekmeye başladığı kaydedildi.

Galatasaray'ın Avrupa'dan gelen bu ilgiler sonrası harekete geçtiği belirtildi. Sarı-kırmızılıların şimdiden Lucas Torreira'nın alternatiflerini gündemine aldığı aktarıldı.

Süper Lig devinin Şampiyonlar Ligi hedefi nedeniyle Lucas Torreira'nın yerine geçebilecek 20 yaşındaki yeteneği belirlediği vurgulandı. 20 yaşındaki oyuncunun isminin şu anda gizli tutulduğu belirtildi.

Galatasarayda ayrılık Transfer için yeşil ışık yaktı

TAKIMDAN AYRILMAYA SICAK

Uruguaylı orta sahanın sezon sonunda takımdan ayrılmaya sıcak baktığı kaydedildi. Serie A ekiplerinden Milan'ın Galatasaray ile görüşmelerde bulunduğu ve Lucas Torreira'yla ilgilendiği vurgulandı.