Galatasaray Galatasaray'da ayrılık! Transferi böyle duyurdular: Görüşme için Türkiye'ye gitti

Galatasaray'da ayrılık! Transferi böyle duyurdular: Görüşme için Türkiye'ye gitti

01.12.2022 - 15:15 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası arasında hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları da sürüyor. Sarı-kırmızılılarda transfer edilecek oyuncular kadar takımdan ayrılması planlanan isimler hakkında da önemli gelişmeler yaşanıyor. Yıldız oyuncuyla yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken yeni adresi de netlik kazanmaya başladı.

Galatasarayda ayrılık Transferi böyle duyurdular: Görüşme için Türkiyeye gitti

Dünya Kupası arasında Başakşehir galibiyeti ile giden ve Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 2'ye indiren Galatasaray'da Dünya Kupası sonrası için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalarına Florya'da devam eden Galatasaray'da gözler Ocak ayına çevrildi. Sarı-kırmızılıların transfer döneminde en az 3 transfer yaparak ligin ikinci yarısına giriş yapması ekleniyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'da yapılacak transferler kadar takımdan ayrılacak oyuncular da büyük önem taşıyor. Sarı-kırmızılıların yıldız oyuncusu Ocak ayında takıma veda edecek. Yıldız ismin yeni takımını da duyurdular. İşte ayrıntılar...

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Galatasaray Futbol Takımı, Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig’e verilen arada çalışmalarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Dinamik ısınmayla başlayan idman, 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, hücum ve savunma çalışmasıyla sona erdi.

Galatasaray Futbol Takımı, yarın saat 11.00’de yapacağı idmanla çalışmalarını sürdürecek.

Galatasarayda ayrılık Transferi böyle duyurdular: Görüşme için Türkiyeye gitti

OKAN BURUK: GELEN TEKLİF YOK

Şu andaki mevcut kadro ile transferin başlangıcına kadar devam edeceklerini söyleyen Okan Buruk, "Bu oyunculardan en maksimumunu almak istiyoruz. Sözleşme sordunuz, Yunus ve Kerem’in maddi anlamda iyileştirmeleri, onlarla ilgili görüşmeler devam ediyor. Onların da ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Oyuncularımızı maddi ve manevi anlamda hem de fiziksel anlamda mutlu etmeye çalışıyoruz. Onlar da Galatasaray’a ait olmuş oyuncular. Galatasaray için her şeyi yapabilecek oyuncular. Bütün oyuncularımızı en iyi şekilde kazanmak istiyoruz. Bu hazırlık maçları hem bizim hem oyuncularımız hem de taraftarlarımız için çok önemli olacak. Direkt benim bildiğim teklif gelen oyuncumuz yok" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Galatasarayda ayrılık Transferi böyle duyurdular: Görüşme için Türkiyeye gitti

YUNUS VE KEREM SÖZLERİ

Kerem Aktürkoğlu ile Yunus Akgün’ün kendileri için çok değerli olduğunu vurgulayan Buruk, "İyi oynayabilirler, kötü oynayabilirler, takımın oturma süreci vardı. Bunun içerisinde gerçek performansını veremeyen oyuncular oldu. İkisi de milli oyuncular. Galatasaray için önemli ve değerliler. Kerem ve Yunus’a çok güveniyoruz. Hazırlık maçları da Yunus için iyi olacak. Tekrar kendi performansına getirmemiz gerekiyor. Yunus’tan beklentimiz çok yüksek" cümlelerine yer verdi.

BOEY: FENERBAHÇE'DEN TEKLİF ALMADIM

 

Galatasaray'da sezon başında düşünülmeyen fakat gösterdiği performansla Okan Buruk'un gözüne girip formayı bırakmayan Sacha Boey bugünkü antrenman öncesi basın mensuplarını sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Fransız futbolcu Fenerbahçe ile ilgili gelen bir soruya "Ne Fenerbahçe ile bir iletişimim oldu, ne de onlardan bana teklif geldi. Kendi performansıma bakıyorum. İstatistiklerle ilgilenmiyorum." cevabını verdi.

Galatasarayda ayrılık Transferi böyle duyurdular: Görüşme için Türkiyeye gitti

NEVZAT DİNDAR: VAN AANHOLT VE SEFEROVIC AYRILACAK

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV'de Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. Dindar, Van Aanholt ve Haris Seferovic ile yolların ayrılacağını ifade etti.

Dindar şu ifadeleri kullandı;

"Van Aanholt şu an devam edecek ve transferde zorluk çıkaracağını düşünüyorum. İşleri zorlaştırmaya kalkarsa bu işin sonu iyi gözükmüyor. Aanholt alacağı bütün ücreti istiyor. 1.5 senelik kontratındaki parayı istiyor. Bunun yanında bonus maddeleri de var kolay maddeler. Bütün bunları talep ediyor. Bu rakam yaklaşık 3-3.5 milyon euro civarında. Aldığım bilgilere göre Aanholt bu ücretinde hiçbir şekilde indirime gitmiyor. Dursun Özbek kızıp kontratı da yırtabilir. Galatasaray şampiyon olacaksa Aanholt'la devam edilmesinin riski var. Bir taraftan kötü oynayıp diğer taraftan bazı sıkıntılar yaratırsan insanlar da rahatsız olur. Seferovic gözden çıkarıldı. Devre arasında takımdan ayrılacak."

Haberin Devamı

Galatasarayda ayrılık Transferi böyle duyurdular: Görüşme için Türkiyeye gitti

SEFEROVIC İDDİASI: 3 TAKIM PEŞİNDE

Galatasaray'ın sezon başında Benfica'dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Haris Seferovic beklentilerin altında kaldı. Galatasaray ile 8 Süper Lig 2 Türkiye Kupası maçında görev yapan İsviçreli golcü 2 gollük katkı sağladı. Türkiye Kupası'nda Kastamonuspor ve Ofspor ağlarını havalandıran Seferovic, Süper Lig'de ise gol sevinci yaşayamadı.

Galatasaray'ın 2.5 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla Benfica'dan kiraladığı Haris Seferovic'e 3 kulüp talip oldu. Alman basınının İsviçre'den Blick'e dayandırdığı habere göre Haris Seferovic ile Schalke 04, Feyenoord ve Servette yakından ilgileniyor.

Galatasarayda ayrılık Transferi böyle duyurdular: Görüşme için Türkiyeye gitti

Almanya'dan 90min, Haris Seferovic'in Schalke 04 için forvet adayları arasında olduğunu iddia etti. Haberde Schalke 04'ün gol yollarında büyük problem yaşadığı ve Galatasaray ile beklentilerin altında kalan Seferovic'in Alman temsilcisi için bir fırsat olabileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Haberde Seferovic'in Galatasaray'da büyük bir kriz yaşadığı ve Schalke 04'ün bu krizi fırsata çevirmek istediği kaydedildi. Oyuncunun Portekiz ve Almanya'da iyi izler bırakmasının transferin daha değerli kılınacağı vurgusu yapıldı.

Alman basınında yer alan haberde şu ifadelere yer verildi;

"Schalke 04'ün gol yollarındaki görüntüsü gelecek adına umut vermiyor. Seferovic, Galatasaray'da bir kriz yaşıyor ve bu durum Schalke 04 için büyük bir fırsat. Gelen haberlere göre Schalke 04 dışında Servette ve Feyenoord da Seferovic ile ilgilenen kulüpler arasında yer alıyor. Özellikle Benfica'daki performansıyla adından söz ettirdi. Oyuncu aynı zamanda iyi bir kafa vuruşuna ve Bundesliga'da deneyime sahip, bu da onu Schalke için değerli kılan bir başka neden. Hangi kulübün daha iyi şartlar sunduğu konusunda henüz kesinleşen bir detay yok. Ancak Schalke'nin bu transferde acele etmesi gerekiyor. Servette sportif direktörü Phillippe Senderos'un görüşmeler için Türkiye'ye geldiği söyleniyor. Galatasaray, Seferovic ile yollarını ayrımaya hazır. Galatasaray'da kiralık forma giyen Seferovic'in az da olsa alacağı konusunda bazı görüşmelerin olduğu belirtiliyor."

Galatasarayda ayrılık Transferi böyle duyurdular: Görüşme için Türkiyeye gitti

Yazarlar