Galatasaray Galatasaray'da Davinson Sanchez şoku! İşte kaçıracağı maçlar

Galatasaray'da Davinson Sanchez şoku! İşte kaçıracağı maçlar

28.11.2023 - 08:59 | Son Güncellenme:

Galatasaray'a Alanyaspor karşılaşmasında sakatlanan Davinson Sanchez'den kötü haber gelmişti. Yıldız stoperin kaçıracağı maçlar belli oldu.

Galatasarayda Davinson Sanchez şoku İşte kaçıracağı maçlar

Cim-Bom’un Alanyaspor ile oynadığı karşılaşmada 78. dakikada sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Davinson Sanchez’in raporlarından istenmeye sonuçlar çıktı. Kolombiyalı savunmacının en az üç hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Haberin Devamı

GALATASARAY AÇIKLADI

Sarı-kırmızılı kulübün açıklamasında, “Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında oynanan Corendon Alanyaspor maçında sakatlanan Davinson Sanchez’in çekilen MR’ı neticesinde sol üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma) tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır” ifadesi yer aldı.

İŞTE KAÇIRACAĞI MAÇLAR

Galatasaray’ın savunmadaki önemli ismi, Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ve Kopenhag karşılaşmalarında yer alamayacağı, Süper Lig’de ise Pendik, Adana Demirspor, Sivasspor ve Karagümrük karşılaşmalarında oynamasının da mümkün olmadığı dile getirildi.

Normalde 4 ila 6 hafta arasında bir iyileşme süreci öngörülen sakatlığı daha kısa sürede iyileştirmeye çalışacak olan Galatasaray Sağlık Heyeti’nin, Sanchez’i, 24 Aralık’taki Fenerbahçe derbisine yetiştirmek istedikleri ifade edildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Davinson Sanchez şoku İşte kaçıracağı maçlar

ABDÜLKERİM YİNE YOK

Sakatlığı nedeniyle Alanyaspor maçının kadrosunda yer alamayan Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray’ın dünkü antrenmanına katılmadı. Manchester United ile yapılacak Şampiyonlar Ligi 5. maçının hazırlıklarına devam eden sarı-kırmızılılarda milli futbolcunun durumu bugün netlik kazanacak.

Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, 5’e 2, topa sahip olma, savunma ve hücum çalışmasıyla sona erdi. Buruk, İngiliz ekibi karşısında yapılması istenenleri öğrencilerine tek tek anlattı.

Yazarlar