Galatasaray Galatasaray'da Domenec Torrent için tazminat iddiası!

Galatasaray'da Domenec Torrent için tazminat iddiası!

31.03.2022 - 09:48 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Burak Elmas ve yönetiminin idari anlamda ibra edilmemesi üzerine sarı-kırmızılı kulüp seçime gidiyor. Elmas döneminde takımın başına gelen Domenec Torrent'in geleceği merak edilirken tazminatıyla ilgili olarak bir iddia ortaya atıldı.

Galatasarayda Domenec Torrent için tazminat iddiası

Galatasaray'da başkan Burak Elmas ve yönetimi mali anlamda ibra edilirken idari anlamda ibra edilmedi. Böylelikle Galatasaray'ın tüzüğüne göre 30 gün içinde seçime gidilmesi gerekiyor. Galatasaray'da seçim tarihi de resmen açıklandı.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Tüzüğümüzün 28/1 maddesi gereğince, Yönetim Kurulumuzun bugün aldığı karar neticesinde Kulübümüzün “OLAĞANÜSTÜ SEÇİM GENEL KURUL TOPLANTISI” 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 10.00’da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı 30 Nisan 2022 günü aynı yer ve saatte yapılacaktır."

BAŞKAN ADAYLARI NETLİK KAZANACAK

Galatasaray'da başkan adaylarının 8 Nisan tarihine kadar oluşturdukları listeyi vermesi gerekiyor. 30 Nisan tarihinde yapılması beklenen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da Metin Öztürk'ün adaylığını açıklaması bekleniyor. Metin Öztürk, "Projelerim ve ekibim hazır. Seçimde kimseyle birleşmeyeceğim, tek adayım" ifadelerini kullanarak adaylığa yeşil ışık yakmıştı.

Haberin Devamı

Ünal Aysal ise aday olmayacağını dile getirdi. Galatasaray'da diğer muhtemel başkan adayları ise Eşref Hamamcıoğlu, Dursun Özbek ve Abdurrahim Albayrak... Abdurrahim Albayrak'ın güçlü bir başkan adayının listesinde olacağı da iddia ediliyor.

OMAR ABD'DEN DÖNDÜ
Gözünün tedavi süreci kapsamında kontrolleri için Amerika Birleşik Devletleri'ne giden Omar Elabdellaoui, İstanbul'a döndü. Omar günü takımdan ayrı kendisi için hazırlanan bireysel programla tamamladı.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Barcelona'ya karşı, ardından da Süper Lig'de Gaziantepspor FK maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Sofiane Feghouli, Cezayir Milli Takımı'nın Kamerun'un oynadığı play-off ilk maçında süre aldıktan sonra çıktığı antrenmanı tamamlayamamış ve Kamerun'a karşı ikinci maçta görev yapamamıştı. Sarı-kırmızılı kulüp yaptığı açıklamada; "Sofiane Feghouli’nin yapılan incelemesinde sol arka adalesinde ikinci derece zorlanma ve yırtık tespit edildi." ifadelerini kullandı.

TORRENT'İN GELECEĞİ
Burak Elmas'ın, Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından 14 Ocak'ta 1.5 yıllık imza attırdığı Domenec Torrent sezon sonunda önemli bir gelir elde edebilir. Sarı-Kırmızılılar ile şimdiye kadar 12 maça çıkan Torrent, sezon sonuna kadar görevde kalması halinde takımının başında 20 maçı görmüş olacak.

Haberin Devamı

30 Nisan'da seçilecek Galatasaray'ın yeni başkanı, Katalan hocayla çalışmak istemezse tazminat ile karşı karşıya kalacak.

SERVET KAZANACAK
Takvim'in haberine göre; gelecek sezon 1.5 milyon Euro kazanacak olan Torrent, bu sezonki hak edişi olan 1 milyon 100 bin Euro ile birlikte görevine son verilmesi halinde Cimbom'a 2.6 milyon Euro'ya patlayacak.

Süper Lig'de 10 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 1.1 puan ortalaması yakaladı. Avrupa Ligi'nde ise 2 maçta Galatasaray'ın teknik direktörlüğünü yapan İspanyol hoca, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Torrent'in sözleşmesinde 200 bin Euro şampiyonluk primi de bulunuyor.