Galatasaray Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi sarı kart alarmı! 6 isim sınırda

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi sarı kart alarmı! 6 isim sınırda

30.05.2023 - 07:27 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de en kritik viraja girilirken Galatasaray, Ankaragücü karşısına şampiyonluk için çıkacak ancak maç öncesinde sarı-kırmızılı ekibin 6 futbolcusu sarı kart sınırında bulunuyor.

Galatasarayda Fenerbahçe derbisi öncesi sarı kart alarmı 6 isim sınırda

Galatasaray’da Mauro Icardi, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Sergio Oliveira, Milot Rashica ve Fredrik Midtsjö sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, bugün Ankaragücü deplasmanında sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta Nef Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek. 

Haberin Devamı

Sınırdaki yıldızların bir kısmı haftalardır fire vermeden yola devam ederken, tam da en kritik viraja girilmişken teknik direktör Okan Buruk'tan öğrencilerine uyarı üstüne uyarı geldi.

İTİRAZ VE KAVGA UYARISI

Özellikle basit kartlar, itirazlar ve rakip oyuncularla yaşanması muhtemel kavgaların önüne geçmeye çalışan Buruk, ceza sınırındaki tüm isimlerden çok dikkatli olmalarını istedi.

Şampiyonluğun Fenerbahçe derbisine kalması durumunda sahaya ideal 11'le çıkmak isteyen Aslan'ın hocası, özellikle hücum hattında bir aksaklık yaşanmasından endişe ediyor.