Galatasaray Galatasaray'da Fernando Muslera depremi! Son durumu belli oldu

Galatasaray'da Fernando Muslera depremi! Son durumu belli oldu

03.11.2023 - 21:20 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 11'inci haftasında Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray'da Fernando Muslera maça devam edemedi. Uruguaylı eldivenin sol dirseğinde çıkık meydana geldiği öğrenildi.

Galatasarayda Fernando Muslera depremi Son durumu belli oldu

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 11'inci haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan maçın 59'uncu dakikasında şoke eden bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılarda Fernando Muslera bir sakatlık geçirdi.

Haberin Devamı

Uruguaylı eldiven yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi. Fernando Muslera'nın yerine kalan sürede Günay Güvenç forma şansı buldu.

İKİLİ MÜCADELEDE YERDE KALDI

Müsabakanın 57'nci dakikasında Kasımpaşa'da Mamadou Fall, ceza sahası içinde Fernando Muslera ile ikili mücadeleye girdi. Fernando Muslera bu pozisyon sonrası yerde kaldı.

1/10

2/10

3/10

4/10

5/10

6/10

7/10

8/10

9/10

10/10

Fernando Muslera yaşadığı sakatlık sonrası acı içerisinde yerde kaldı ve sağlık görevlileri oyun alanına geldi. Fernando Muslera bu pozisyon sonrası yerden kalkamadı. Sarı-kırmızılılarda Günay Güvenç oyuna girdi.

Günay Güvenç oyun alanına dahil olmadan önce Fernando Muslera'ya sarıldı ve takım arkadaşını teselli etti. Günay Güvenç daha sonra alkışlar eşliğinde kenara geldi.

Haberin Devamı

Galatasaray TV'nin aktardığı bilgiye göre; Muslera'nın pozisyonda sol dirseğinde çıkık meydana geldi. Saha içinde çıkan dirsek Yener hoca tarafından yerine yerleştirildi. Son durumu yarın yapılacak tetkikler sonrası belli olacak.

Yazarlar