Galatasaray Galatasaray'da Fernando Muslera kararını verdi! İndirime hazır

Galatasaray'da Fernando Muslera kararını verdi! İndirime hazır

23.11.2023 - 19:03 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da uzun yıllardır forma giyen Fernando Muslera'nın kararını verdiği öğrenildi. Uruguaylı eldivenin ücretinde fedakarlık yapmaya hazır olduğu vurgulandı.

Galatasarayda Fernando Muslera kararını verdi İndirime hazır

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fernando Muslera'dan çarpıcı bir karar geldi. Sarı-kırmızılılardaki geleceği henüz netlik kazanmayan 37 yaşındaki file bekçisinin, yıllık ücretinde indirim yapmaya hazır olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Fernando Muslera, sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle sarı-kırmızılılarla yeniden anlaşma kararı aldı. Uruguaylı eldivenin kariyerini İstanbul'da sürdürmek istediği belirtildi. Fernando Muslera'nın Galatasaray kurmaylarından yeni sözleşme teklifi beklediği vurgulandı.

Galatasarayda Fernando Muslera kararını verdi İndirime hazır

Sarı-kırmızılı idarecilerin Fernando Muslera'nın geleceğinin netlik kazanmaması nedeniyle yeni kaleci arayışlarına başladığı kaydedildi. 37 yaşındaki file bekçisinin sarı-kırmızılılarla sözleşme imzalamak için ücretinde indirime gitmeye hazır olduğu belirtildi.

Galatasaray ile Fernando Muslera'nın ara transfer döneminde masaya oturmasının beklendiği aktarıldı.

ERDEN TİMUR: KOLAY BİR SÜREÇ DEĞİL

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Fernando Muslera'nın geleceğine dair soruya daha önce şu cevabı vermişti: "Fernando Muslera ile öyle bir şey gündeme gelmedi. Futbolla ilgili planları var. Sezon sonuna doğru bakacağız. Çocukları orada okuyor, burada yaşıyor. Nando, Galatasaray'ın önemli figürü. Ayrılacaksa, kolay bir süreç değil."

Haberin Devamı

37 yaşındaki file bekçisi bu sezon Galatasaray'da 22 müsabakada forma şansı buldu. Fernando Muslera bu karşılaşmalarda kalesinde 22 gol gördü. Uruguaylı eldiven, 9 müsabakada ise kalesini gole kapattı.

Galatasarayda Fernando Muslera kararını verdi İndirime hazır

Sarı-kırmızılılarla sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fernando Muslera'nın güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro. 37 yaşındaki eldiven, Uruguay Milli Takımı'nda 133 maça çıktı.

Wanderers altyapısında futbola başlayan Fernando Muslera daha sonra kiralık olarak Nacional forması giydi. Lazio, 2007-2008 sezonu başında 3 milyon euro karşılığında Uruguaylı eldiveni renklerine bağladı. Galatasaray, 2011-2012 sezonu başında transfer ettiği Fernando Muslera için Serie A temsilcisine 6 milyon 750 bin euro ödedi. Sarı-kırmızılılar aynı zamanda Lorik Cana'nın bonservisini Lazio'ya verdi.

Fernando Muslera kariyerinde daha önce şu başarılara imza attı:

1 - Copa America şampiyonluğu
1 - İtalya Kupası şampiyonluğu
1 - İtalya Süper Kupası şampiyonluğu
6 - Süper Lig şampiyonluğu
4 - Türkiye Kupası şampiyonluğu
5 - Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu

Haberin Devamı