Galatasaray Galatasaray'da fırsat kapıda! Torrent ve Sensibile'nin gözü Barcelona maçında

Galatasaray'da fırsat kapıda! Torrent ve Sensibile'nin gözü Barcelona maçında

09.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da Barcelona maçı önemli bir fırsat olarak görülüyor. Sarı-kırmızılı takımda yöneticilerin yanı sıra Domenec Torrent ve Pasquale Sensibile'nin bu müsabakada oyuncuların vitrin fırsatını iyi kullanması gerektiği düşüncesinin benimsendiği öğrenildi.

Galatasarayda fırsat kapıda Torrent ve Sensibilenin gözü Barcelona maçında

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi’ndeki zorlu sınav, sarı-kırmızılılar için ayrı bir öneme sahip. Bu maçla genç oyuncuların vitrine çıkacakları ve bunu değerlendirmelerinin önemine dikkat çekildi. Yöneticiler, teknik direktör Torrent ve Sportif Direktör Sensibile, oyuncuların bu fırsatı iyi kullanmaları gerektiğini düşünüyor.

Gençler sahada

Sarı-kırmızılarda özellikle Kerem, Marcao, Nelsson, Taylan, Muhammed, Boey ve Cicaldau gibi genç isimlerin Camp Nou’daki performanslarının önemine dikkat çekildi. Bu gençlerin iyi oyunlarının kariyerleri açısından belirleyici olabileceği ve bu durumun kendilerini daha da motive edeceği bildirildi. Galatasaray da bu şekilde futbolcuları parlatarak satmanın hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

Arda Turan kadro dışı

Barcelona maçı için bugün saat 11.00’de İspanya’ya gidecek olan Galatasaray’da kamp kadrosu açıklandı. UEFA listesinde olmayan Omar ve Semih Kaya da takımda yer aldı. Torrent, cuma sabahı Barcelona’da antrenman yapılacağı için iki oyuncunun da kafileye dahil olmasını istedi. Buna karşılık takımdan ayrı çalışan Arda Turan ise kafileye alınmadı.

Elmas’ın davetine Terim’den yanıt

Fatih Terim, Galatasaray Başkanı Burak Elmas’ın Barcelona maçına davet etmesine yanıt verdi. Terim, Başkan Elmas’a daveti için teşekkür ederken, mücadeleyi televizyondan izleyeceğini söyledi. Terim, “Perşembe gecesi televizyon başında yaklaşık yarım asırdır hiç yitirmediğim aynı duygu, heyecan ve duygusal yoğunlukla takımımızı destekleyeceğim” ifadelerini kullandı.