Galatasaray Galatasaray'da flaş Burak Yılmaz gelişmesi! İki başkan adayı da sıcak

Galatasaray'da flaş Burak Yılmaz gelişmesi! İki başkan adayı da sıcak

16.04.2022 - 09:43 | Son Güncellenme:

Campos'un yeni sezona yönelik olarak anlaştığı, ancak hakkındaki son kararın yeni yönetime bırakıldığı Burak Yılmaz için flaş gelişme... Galatasaray'da her iki başkan adayının da bu transfere sıcak baktığı ve görüşme yapılacağı öğrenildi.

Galatasarayda flaş Burak Yılmaz gelişmesi İki başkan adayı da sıcak

Galatasaray ile Burak Yılmaz arasındaki flört, 30 Nisan'da seçilecek olan yeni yönetimin de gündeminde yer tutacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

İbrasızlık kararı öncesi yeni sezon planlaması yapan Sarı-Kırmızılılar'da, sportif danışman Luis Campos'un Burak Yılmaz'la 850 bin Euro yıllık ücret artı maç başı primler üzerinden anlaşmaya vardığı ortaya çıkmıştı. Ancak bu transferde son karar yeni yönetime bırakılınca, 36 yaşındaki santrfor da beklemeye geçmişti.

Fanatik'in haberine göre son günlerde sıkça kulüp üyeleri ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Galatasaray'ın her iki başkan adayının da Burak Yılmaz transferine çok sıcak yaklaştığı öğrenildi.

Galatasarayda flaş Burak Yılmaz gelişmesi İki başkan adayı da sıcak

Hiç vakit kaybetmeyecekler

Metin Öztürk'ün beraber çalışacağı Levent Nazifoğlu da, Eşref Hamamcıoğlu'nun futbolun başına getireceği Cenk Ergün de yeni sezonda Burak Yılmaz'ı 1. veya 2. santrfor olarak Galatasaray kadrosunda görmek istiyor. Beşiktaş ve Adana Demirspor'un da transfer görüşmeleri yaptığı Burak, şimdilik Sarı-Kırmızılılar'dan haber bekliyor. Yeni seçilecek yönetimin, kongre sonrası vakit kaybetmeden bu transferle ilgileneceği belirlendi.

Haberin Devamı

Galatasarayda flaş Burak Yılmaz gelişmesi İki başkan adayı da sıcak

Türkiye'ye dönmek istiyor

Fransa'da Lille formasıyla şampiyonluk yaşayan 36 yaşındaki Burak Yılmaz, sezon sonunda sözleşmesinin bitmesiyle birlikte Türkiye'ye dönmek istiyor. A Milli Ta kım kariyerine nokta koyan tecrübeli futbolcu, Lig'de 1 veya 2 sezon daha oynadıktan sonra jübilesini yapmayı hedefliyor. Burak, aktif bıraktıktan sonra da yine Türk futbolunun içinde görev almayı planlıyor.

Yazarlar