Galatasaray Galatasaray'da gece yarısı transfer zirvesi! Erden Timur'dan 3 yıldız sözü

Galatasaray'da gece yarısı transfer zirvesi! Erden Timur'dan 3 yıldız sözü

14.01.2023 - 12:18 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe galibiyetinin ardından Hatayspor'u da farklı mağlup eden Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Geçtiğimiz akşam sarı-kırmızılı ekipte sürpriz gelişmeler yaşandı. İşte detaylar...

Galatasarayda gece yarısı transfer zirvesi Erden Timurdan 3 yıldız sözü

Galatasaray Süper Lig'in 18. haftasında sahasında karşılaştığı Hatayspor'u 4-0 yenerek 8'de 8 yaptı. Aynı zamanda Sarı-Kırmızılı takım ilk yarıyı 4 puan farkla lider tamamlamayı garantiledi. Karşılaşma sonrasında Okan Buruk ve Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur NEF Stadı'ndan geç saatlerde ayrıldı.

Haberin Devamı

BÜYÜK SEVİNÇ

Galatasaray Süper Lig'de ilk yarının son maçında karşılaştığı Hatayspor'u 4-0'la geçmeyi başardı. Sarı-Kırmızılı futbolcular karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşadı.

Galatasarayda gece yarısı transfer zirvesi Erden Timurdan 3 yıldız sözü

ÜST ÜSTE 10. GALİBİYET

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray evinde Hatayspor ile mücadele etti. Sarı-kırmızılılar karşılaşmadan 4-0'lık skorla galip ayrıldı ve galibiyet serisine devam etti. Aslan bu maçla birlikte 8’i Süper Lig, 2'si de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere seriyi 10 karşılaşmaya çıkardı.

TRİBÜNLER TIKLIM TIKLIM

Galatasaray taraftarı, Hatayspor karşılaşmasında da bildiğiniz gibiydi! Sarı-Kırmızılı futbolseverler, Nef Stadyumu'nu tıklım tıklım doldurup, 90dakika boyunca takımlarına destek verdi. Bu arada 44 binden fazla biletli seyircinin karşılaşmayı takip ettiği bilgisine de ulaşıldı.

Haberin Devamı

Galatasarayda gece yarısı transfer zirvesi Erden Timurdan 3 yıldız sözü

OKAN BURUK'UN GÖZÜ EFSANELERDE

Galatasaray, 2012-13 sezonundan sonra ilk kez ligin ilk devresini zirvede tamamlarken, müthiş serilere de imza attı. Cim Bom, ligde peş peşe 8. galibiyetini aldı. Okan Buruk, kulüp tarihinde bunu başaran 4. isim olurken, kişisel rekorunu da geliştirdi. Buruk, şimdi gözünü efsanelerin rekoruna ortak olmaya dikti. Galatasaray tarihinde peş peşe 9 zafer elde isimler Mustafa Denizli (1987-88 sezonu) ve Fatih Terim (2011-12 sezonu) oldu. Antalyaspor karşısında da 3 puan gelmesi durumunda Buruk, iki efsaneyi yakalayacak. Sarı Kırmızılılar, ligde 8 maçlık kazanma serisine uzanırken, arada iki de kupa galibiyeti elde etti. Resmi müsabakalardaki zafer serisi 10 maç.

TOPLANTI YAPILDI

Fanatik'te yer alan habere göre maçın ardından gazeteciler uzun süre Erden Timur ve Okan Buruk'un stattan ayrılışını bekledi. Ancak ikilinin ilk yarı değerlendirmesi ve yapılacak transferlerle ilgili uzun bir toplantı yaptığı öğrenildi.

İŞTE TRANSFER TOPLANTISININ GÜNDEMİ

  • Aanholt & Seferovic ayrılığı
  • Sol bek transferi (Uğur Çiftçi)
  • Yabancı stoper transferi
  • Forvet transferi

Galatasarayda gece yarısı transfer zirvesi Erden Timurdan 3 yıldız sözü

TİMUR'A KONUYU AKTARDI

Okan Buruk Hatayspor maçı sonrası basın toplantısında transferin öncelik olmadığını belirterek bu takımın şampiyon olacağına inandıklarını söylemişti. Takımda süre alamayan oyuncuların oynaması ve süre alması benim için daha değerli diyen Buruk aynı şekilde Erden Timur'la yaptığı toplantıda bu konuya değindi.

Haberin Devamı

ERDEN TİMUR'DAN 3 YILDIZ SÖZÜ!

Erden Timur'un toplantıda Okan Buruk'a 3 yıldız sözü verdiği belirtiliyor. Uğur Çiftçi dışında Timur'un 2 önemli yıldızla daha görüşme gerçekleştirdiği ve bu oyuncular için maddi kaynak arayışının sürdüğü gelen haberler arasında.

STOPER VE FORVET

Erden Timur Aanholt ve Seferovic'le yolları kesin olarak ayıracak. Ardından bu bölgelere iki önemli isim takviye edilecek. Şampiyonluk yolunda kayıp yaşamak istemeyen Galatasaray yönetimi bu takviyelerle Okan Buruk'un elini daha da güçlendirecek.