Galatasaray Galatasaray'da hedefte Domenec Torrent var

Galatasaray'da hedefte Domenec Torrent var

07.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın Konya’dan puansız ayrılması İspanyol teknik adamı bir kez daha eleştiri oklarının hedefi yaptı. Domenec Torrent, sarı-kırmızılı takımın olumsuz performansı ve şaşırtan tercihleri nedeniyle tepki topladı.

Galatasarayda hedefte Domenec Torrent var

NEVZAT DİNDAR

İttifak Holding Konyaspor deplasmanından eli boş dönen Galatasaray’da, Teknik Direktör Domenec Torrent bir kez daha hedef tahtasına konuldu.

Kritik müsabakada olumsuz bir performans sergileyerek sahadan puansız ayrılan sarı-kırmızılılarda, İspanyol çalıştırıcı eleştirilerin odağındaki isim oldu. Göztepe ve Çaykur Rizespor’a karşı elde edilen kritik galibiyetlerin ardından Konyaspor yenilgisiyle yeniden tepki toplayan Torrent’in en fazla eleştirildiği noktalar şöyle sıralandı:

ROTASYON ISRARI: Her maça farklı 11’ler ile çıkılması ve kadroda istikrarın bir türlü yakalanmaması Torrent’e yönelik eleştirilerin ana sebeplerinden biri olarak gösteriliyor.

GEÇ MÜDAHALELER: İspanyol teknik adamın A planın hep sorunlu olması ve varlık gösterilmemesine rağmen değişikliklerde geç kalması tartışılıyor. Konya maçında ilk yarıda pozisyona dahi girilmemesine rağmen Torrent ilk değişikliğini 59. dakikada yapmıştı.

FEGHOULİ NİYE YOK?: Çaykur Rizespor maçında kısa süre görev alıp iki asist yapmasına karşın Sofiane Feghouli’nin Konya’ya dahi götürülmemesi Domenec Torrent’in en büyük yanlışlarından biri olarak değerlendiriliyor.

ÇELİŞKİLİ SÖZLER: 27 Şubat’ta “Sezon öncesi gibi hazırlık yaptık ve meyvelerini topluyoruz” diyen Domenec Torrent’in, 5 Mart’taki Konyaspor yenilgisi ardından ise “Bu kadroyu ben yapmadım” demesi büyük bir çelişki olarak yorumlandı.

Haberin Devamı

Barcelona mesaisi başladı

Galatasaray’da gözler UEFA Avrupa Ligi’ne çevrildi. Sarı-kırmızılı takım, İspanyol devi Barcelona ile perşembe akşamı deplasmanda oynayacağı son 16 turu ilk maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Konyaspor maçında ilk 11’de forma giyen futbolcuların yenilenme çalışması yaptığı ifade edildi. Diğer oyuncuların ise Teknik Direktör Domenec Torrent yönetimindeki idmanda taktik çalışmalar gerçekleştirdiği ve çift kale maç oynadığı belirtildi. Galatasaray bugün yapacağı antrenmanla Barcelona maçının hazırlıklarına devam edecek.

Galatasaray'ın Genç Yıldızı: Kerem Aktürkoğlu

Yazarlar