Galatasaray Galatasaray'da ilk ayrılık! İşte yeni takımı ve alacağı yıllık ücret

Galatasaray'da ilk ayrılık! İşte yeni takımı ve alacağı yıllık ücret

21.06.2022 - 09:33 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da 11 Haziran'da ikinci kez başkanlığa seçilen Dursun Özbek, TFF'nin limitleri açıklamasının ardından transfer taarruzuna geçti. Sarı-kırmızılı takımda diğer yandan sürpriz ayrılık yaşanıyor. 2 yıl daha sözleşmesi bulunan deneyimli futbolcunun yeni takımı belli oldu.

Galatasarayda ilk ayrılık İşte yeni takımı ve alacağı yıllık ücret

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılan kongrede ikinci kez başkanlık koltuğuna oturan Dursun Özbek ve yönetimi transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı kırmızılı kulüp ile 2 yıl daha mukavelesi bulunan deneyimli futbolcunun yeni takımı belli oldu. 

Haberin Devamı

CENK ERGÜN FUTBOLUN BAŞINA GEÇTİ

Futbol direktörlüğü görevine Cenk Ergün'ün getirildiği açıklandı. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü Futbol Direktörlüğü görevine Sayın Cenk Ergün getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz" denildi. Burak Elmas döneminde sportif direktörlük görevinde bulunan Pasquale Sensibile'nin de sözleşmesi feshedildi. 

Galatasarayda ilk ayrılık İşte yeni takımı ve alacağı yıllık ücret

TORRENT'LE İLK GÖRÜŞMEDE SONUÇ ÇIKMADI

Sarı-kırmızılı kulüp, yola devam etmeyi düşünmediği teknik direktör Domenech Torrent'le sözleşme fesih görüşmelerine başladı. İspanyol teknik direktörle Dursun Özbek arasındaki görüşmelerde Başkan Özbek'in indirim talebini Domenec Torrent'in olumsuz karşıladığı kaydedildi.

Galatasarayda ilk ayrılık İşte yeni takımı ve alacağı yıllık ücret

FESİHTEN SONRA OKAN BURUK AÇIKLANACAK

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı kurmayların daha önce de Katalan teknik adamın menajeriyle görüştüğü ve Domenec Torrent'e 1 milyon 500 bin euroluk alacağını 10 taksitle ödemeyi önerdikleri bildirildi. Domenec Torrent ile Dursun Özbek arasında yeniden bir görüşme gerçekleştirileceği kaydedildi. Galatasaray yönetimi, Torrent'le yolları ayırdıktan sonra anlaşma sağladığı Okan Buruk'u resmen açıklayacak.  

Galatasarayda ilk ayrılık İşte yeni takımı ve alacağı yıllık ücret

ALPASLAN ÖZTÜRK'ÜN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU 

Geçen sezon yaz transfer döneminde Göztepe'den bedelsiz olarak transfer olan Alpaslan Öztürk, Galatasaray'dan ayrılıyor. Fanatik'te yer alan habere göre; gelecek sezon Süper Lig'e terfi etmek için şampiyonluk kadrosu kurmak isteyen Eyüpspor ilk önemli transferini Galatasaray'dan yaptı.

YILLIK 10 MİLYON TL KAZANACAK

TFF 1. Lig temsilcisi, deneyimli savunmacı ile her konuda anlaşmaya vardı. Alpaslan'ın Eyüpspor'dan yıllık 10 milyon TL kazanması bekleniyor. Sarı-kırmızılı kulüple 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'da geçen sezon toplam 16 maçta forma şansı bulurken, 1 gol kaydetti.

TRANSFER LİMİTİ 1 MİLYAR 545 MİLYON LİRAYA YÜKSELDİ

Öte yandan TFF transfer limitini dün açıklarken, sarı-kırmızılıların 2022-23 ilk transfer dönemindeki harcama limiti yüzde 100’den fazla artış gösterdi. 529 milyon liradan 1 milyon 104 milyona çıkan Cim-Bom’un limiti, yüzde 40 sapma sonunda 1 milyar 545 milyon liraya kadar yükseldi. Limitlerin duyurulmasının ardından Galatasaray yönetimi, ilk aşamada savunma ve orta sahaya takviye yapmak için düğmeye bastı. Konyaspor'un gözde oyuncusu Abdülkerim Bardakcı için teklif yapan Özbek yönetimi, Buruk'un talebi doğrultusunda Mert Müldür'ü de renklerine katmak istiyor. 

Haberin Devamı