Voleybol Galatasaray'da İlkin Aydın gözyaşlarına hakim olamadı!

Galatasaray'da İlkin Aydın gözyaşlarına hakim olamadı!

10.05.2023 - 15:23 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi 5.'lik mücadelesi ilk maçında Galatasaray ile Nilüfer Belediye karşı karşıya geldi. Galatasaray'da İlkin Aydın maçta yaşadığı olay sonrası gözyaşlarına hakim olamadı

Galatasarayda İlkin Aydın gözyaşlarına hakim olamadı

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı, Play-off 5/8 Etabı ilk maçında Nilüfer Belediye ile deplasmanda karşılaştı. Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazandı. Böylece sarı-kırmızılılar seride 1-0 geriye düştü.

Haberin Devamı

EN SKORER ANTHİ
Mücadele, 25-20, 25-13, 23-25, 25-19’luk set sonuçlarıyla Nilüfer Belediye’nin 3-1’lük üstünlüğüyle tamamlandı. Galatasaray'da Anthi 13 sayıyla en skorer oyuncu oldu. Logan Eggleston ise 12 sayıyla mücadele etti. İlkin 8, Mina 7, Emine 4, Sude ve Fulden 3’er, Ayçin 2, Gamze ise 1 sayıyla oynadı.

Serinin ikinci maçı 12 Mayıs 2023 Cuma günü saat 19.00’da Galatasaray'ın ev sahipliğinde Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak. Galibiyetlerin eşitliği durumunda üçüncü müsabaka ise sarı-kırmızılıların ev sahipliğinde 13 Mayıs 2023 Cumartesi günü saat 14.30’da oynanacak. Maçı kazanan lig 5.’si, kaybeden takım lig 6.’si olarak sezonu noktalayacak.

İLKİN AYDIN MAÇTA SAKATLANDI
Mücadelenin son çeyreğinde Galatasaray hücumunda İlkin Aydın yaptığı smaç sonrası sakatlık geçirdi. Pozisyon sonrası ayağını tutan İlkin oyuna devam edemedi. Kenara gelen milli voleybolcu gözyaşlarına hakim olamadı. Değişiklik sonrası İlkin'e kenarada tedavi uygulandı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı kulübün yapılan kontrollerin ardından açıklama yapması bekleniyor.

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI
2023 FIVB Voleybol Milletler Ligi'ne kısa süre kala Filenin Sultanları'nda geniş kadro açıklandı. İtalyan çalıştırıcı Daniele Santarelli'nin başına geçtiği Filenin Sultanları kadrosunda İlkin Aydın yer alıyor. Galatasaray'dan Ayçin Akyol da çağrılan isimler arasında.

Galatasarayda İlkin Aydın gözyaşlarına hakim olamadı

LİGDE EN SKORER YERLİ İSİM
Sezon istatistiği olarak İlkin 312 sayı ve maç başına 12 sayı ortalamasıyla normal sezonu en skorer yerli konumunda kapattı. En çok servis karşılayan yerli oyuncu olan yıldız smaçör, aynı zamanda ligde en çok hücum eden Türk oyuncu.

2017 yılında Galatasaray'a transfer olan İlkin, sezon öncesinde kendisini 3 yıllığına Galatasaray’a bağlayan yeni sözleşmeye imzasını attı. Başarılı smaçör, A Milli Kadın Voleybol Takımının da kadrosunda yer alarak ülkemizi temsil ediyor.

İŞTE KADRO
İşte A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın geniş aday kadrosu: Aslı Kalaç, Ayça Aykaç, Ayçin, Akyol, Beyza Arıcı, Buse Ünal, Cansu Özbay, Defne Başyolcu, Derya, Cebecioğlu, Diyah Özdemir, Ebrar Karakurt, Eda Erdem, Elif Şahin, Eylül Akarçeşme, Gizem Örge, Hande Baladın, İlkin Aydın, Kübra Akman, Meliha Diken, Melis Yılmaz, Melissa Vargas, Neriman Özsoy, Saliha Çalışkan, Simge Aköz, Tutku Burcu Yüzgenç, Tuğba Şenoğlu İvegin, Yaprak Erkek, Yasemin Güveli, Zehra Güneş, Zeynep Sude Demirel

Haberin Devamı

Yazarlar