Galatasaray Galatasaray'da Lucas Torreira'ya Serie A devi talip! Performansı parmak ısırttı

Galatasaray'da Lucas Torreira'ya Serie A devi talip! Performansı parmak ısırttı

05.11.2023 - 19:25 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken Lucas Torreira'ya Serie A devinin talip olduğu öne sürüldü.

Galatasarayda Lucas Torreiraya Serie A devi talip Performansı parmak ısırttı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Lucas Torreira'ya bir talip daha çıktı. Uruguaylı orta saha için Serie A devinin harekete geçtiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takımda gösterdiği performansla dikkat çeken Lucas Torreira'ya Milan'ın ilgisinin bulunduğu aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Serie A devi, Lucas Torreira'yı yakın takibe aldı.

Galatasarayda Lucas Torreiraya Serie A devi talip Performansı parmak ısırttı

Süper Lig'de zirveyi devralan Galatasaray'da Lucas Torreira bu sezon 15 maçta forma şansı buldu. 27 yaşındaki orta saha, bu süreçte savunma katkısıyla taraftarların beğenisini kazandı.

Lucas Torreira'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Uruguaylı orta sahanın güncel piyasa değeri 15 milyon euro. 27 yaşındaki defansif orta saha, Uruguay Milli Takımı'nda 40 maça çıktı.

Montevideo Wanderers altyapısında futbola başlayan Lucas Torreira daha sonra Pescara, Sampdoria, Atletico Madrid, Fiorentina ve Arsenal formaları giydi. Galatasaray, Lucas Torreira'nın bonservisi için geçtiğimiz sezon başında 6 milyon euro ödedi.

Haberin Devamı

Yazarlar