Galatasaray Galatasaray'da Mauro Icardi ve Juan Mata damgası! Okan Buruk tarih verdi

Galatasaray'da Mauro Icardi ve Juan Mata damgası! Okan Buruk tarih verdi

11.09.2022 - 20:26 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında Kasımpaşa, Galatasaray'ı konuk etti. Zorlu müsabakayı izleyenler arasında yeni transferler Mauro Icardi ile Juan Mata da vardı. Sarı-kırmızılılarda, Yusuf Demir, Mathias Ross ve Milot Rashica kadroda yer aldı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk tecrübeli futbolcunun sahalara döneceği tarihi duyurdu.

Galatasarayda Mauro Icardi ve Juan Mata damgası Okan Buruk tarih verdi

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında Galatasaray'la karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadelede Dursun Özbek ve Erden Timur'la birlikte Juan Mata ile Mauro Icardi de tribünde yer aldı. Sarı-kırmızılılarda Okan Buruk, Mauro Icardi ile Juan Mata'yla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kasımpaşa ile Galatasaray taraftarları kritik müsabakaya büyük ilgi gösterdi. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'ndaki mücadelede tüm tribünler doldu. Galatasaray taraftarları kendilerine ayrılan bölümde takımlarına büyük destek verdi. Sarı-kırmızılı oyuncular karşılaşma öncesi tribüne gelen taraftarları alkışladı.

Galatasarayda Mauro Icardi ve Juan Mata damgası Okan Buruk tarih verdi

YENİ TRANSFERLER KADRODA

Kasımpaşa ve Galatasaray'da teknik direktörler transfer döneminin son gününde takıma katılan oyuncuları ilk kez kadroya aldı. Lacivert-beyazlılarda Mickael Tirpan, sarı-kırmızılılarla oynanan müsabakaya ilk 11'de başladı. Galatasaray'da Mathias Ross, Milot Rashica ve Yusuf Demir, Okan Buruk tarafından yedek kulübesinde şans bekledi. Sarı-kırmızılılarda yeni transferler büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM YERİNE EMİN İLK 11'DE

Galatasaray'da geçtiğimiz hafta Gaziantep FK maçında kırmızı kart gören Abdülkerim Bardakcı cezası nedeniyle Kasımpaşa maçında takımını yalnız bırakdı. Tecrübeli savunmacının yerine Emin Bayram ilk 11'de şans buldu. Genç stoper kariyerinde ikinci kez bir Süper Lig maçına ilk 11'de başladı.

MATA VE ICARDI TRİBÜNDE

Galatasaray'ın transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı Mauro Icardi ile Juan Mata, Kasımpaşa maçı kadrosuna dahil edilmedi. Sarı-kırmızılıların yeni transferleri müsabakayı locadan takip etti. Mauro Icardi'nin Kasımpaşa maçına ailesiyle birlikte gelmesi dikkat çekti. Galatasaray'ın yeni yıldızları müsabaka öncesi kendileriyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını geri çevirmedi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, Mauro Icardi ve Juan Mata'yla aynı locayı paylaştı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Mauro Icardi ve Juan Mata damgası Okan Buruk tarih verdi

BURUK'TAN ICARDI VE MATA YORUMU

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçı öncesi yeni transferler hakkında yayıncı kuruluşa röportaj verdi. Okan Buruk açıklamasında, "Icardi sezon başı kampı yaptı ama sonraki süreçte takımla çalışma yapmadı. Juan Mata uzun süre takım çalışması yapmadı. Icardi inşallah haftaya oynayacak. O da şu an tam hazır olmadığını söyledi. Erken oynaması halinde sakatlık riski de var. Ne kadar transfer yapıyorsanız yapın, sahaya 11 kişi çıkıyorsunuz. Kadro değişimi oldu ama biz oyuncularına güvenen bir ekip olduk. Oyun olarak da ilerliyoruz. Çok fazla değişime uğramış, inandığı yolda ilerlemek isteyen bir takım olduk" ifadelerini kullandı.