Galatasaray Galatasaray'da Mauro Icardi'nin son durumu belli oldu! Okan Buruk kararını verdi

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin son durumu belli oldu! Okan Buruk kararını verdi

24.10.2023 - 15:18 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin Bayern Münih maçı öncesi son durumu netlik kazandı. Teknik direktör Okan Buruk, Arjantinli golcüyle ilgili son kararını verdi.

Galatasarayda Mauro Icardinin son durumu belli oldu Okan Buruk kararını verdi

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçında temsilcimiz Galatasaray, İstanbul'da Alman devi Bayern Münih'i konuk edecek. Sarı-kırmızılılarda zorlu mücadele öncesi en çok merak edilen konuların başında Mauro Icardi'nin sağlık durumu geliyordu. Arjantinli yıldızın Bayern Münih maçı öncesi son durumu netlik kazandı. Teknik Direktör Okan Buruk, Arjantinli süperstar için son kararını verdi.

Haberin Devamı

BAYERN EKSİK GELDİ

Galatasaray maçının son hazırlıklarını Almanya’da gerçekleştiren Bayern Münih, 5 eksikle İstanbul’a ulaştı. Alman kulübün-den yapılan açıklamada, Manuel Neuer, Dayot Upamecano, Serge Gnabry, Leon Goretzka ve Raphael Guerreiro, Cim-Bom’a karşı görev yapacak Bayern kadrosunda yer almadı. Cim-Bom rakibi, 18 kişiyle Türkiye’ye geldi.

Galatasarayda Mauro Icardinin son durumu belli oldu Okan Buruk kararını verdi

Haberin Devamı

6 YILDIR GRUPLARDA YENİLMİYORLAR

Şampiyonlar Ligi’nin önemli ekiplerinden Bayern Münih, son 6 sezonda bu kulvarda, gruplarda hiç mağlubiyet görmedi. Son yenilgisini 2017-18 sezonunda, 27 Eylül 2017’de Paris Saint Germain’e karşı 3-0’lık skorla alan Alman ekibi, bundan sonra gruplardaki tüm maçlarında yenilgi nedir bilmedi. Bayern, bu karşılaşmalardan 29 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. Bu arada Bayern Münih, Avrupa kupalarında Türk takımlarıyla oynadığı hiçbir maçta mağlup olmadı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Mauro Icardinin son durumu belli oldu Okan Buruk kararını verdi

YÖNETİMDEN PRİM KARARI

Galatasaray’da Bayern Münih maçı için yönetim kesenin ağzını açtı. Sarı-kırmızılılar, Manchester United deplasmanında olduğu gibi karşılaşmanın kazanılması halinde yine kesenin ağzını açacak. Cim-Bom’da Bayern Münih’e karşı alınacak 3 puan durumunda oyunculara toplamda 1 milyon euro verilecek. Böylece yönetim, galibiyet halinde UEFA’dan gelecek 2.8 milyon euronun 1 milyon euroluk kısmını takıma pay edecek.

ICARDI'NİN SON DURUMU BELLİ OLDU

Galatasaray'da Beşiktaş mücadelesinde sakatlanan Mauro Icardi'nin de durumu belli oldu. Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre Galatasaray'da Beşiktaş mücadelesinde sakatlanan Mauro Icardi, Bayern Münih karşısında iğne ile sahada olacak. Okan Buruk, Arjantinli golcüye ilk 11'de şans verecek. Galatasaray'ın muhtemel 11'i de şekillenmeye başladı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların Bayern Münih karşısına şu 11'şe çıkması bekleniyor: Muslera, Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Kaan Ayhan, Torreira, Tete, Kerem, Zaha, Icardi

Galatasarayda Mauro Icardinin son durumu belli oldu Okan Buruk kararını verdi

AVRUPA'DA 311. RANDEVU

Avrupa kupalarında bugüne kadar 310 maça çıkan Galatasaray, bugün 311. karşılaşmasını Bayern Münih ile oynayacak. Bugüne kadar 112 galibiyeti, 115 yenilgisi bulunan sarı-kırmızılılar, 83 müsabakadan ise beraberlikle ayrıldı. Aslan, Avrupa’da oynadığı son 20 müsabakadan sadece 1 mağlubiyet aldı.

GRUPTA SIRALAMA DEĞİŞEBİLİR

Hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de ligde bu sezon iyi işler yapan Galatasaray, bugün Avrupa arenasında, Alman devi Bayern Münih’i konuk edecek. İlk iki maçından yenilgisiz ayrılan ve Manchester United deplasmanında mükemmel bir galibiyet alan sarı-kırmızılılar, grupta puan kaybetmeyen rakibi karşısında liderlik için mücadele edecek. Cim-Bom’un bu karşılaşmadan alacağı galibiyet, Galatasaray’ı zirveye taşıyacak. Bayern’in olası galibiyetinde Aslan’ın sıralamadaki yeri, diğer maçın sonucuyla netlik kazanacak.

Haberin Devamı

Galatasarayda Mauro Icardinin son durumu belli oldu Okan Buruk kararını verdi