Galatasaray Galatasaray'da Muslera alarmı! İşte görüşmenin detayları

Galatasaray'da Muslera alarmı! İşte görüşmenin detayları

18.02.2024 - 09:57 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da 13 yıldır forma giyen ve Sparta Prag maçında yaptığı kurtarışla değerini bir kez daha kanıtlayan Muslera ile yeni sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Talepler arasında ciddi bir fark var.

Galatasarayda Muslera alarmı İşte görüşmenin detayları

Galatasaray’da sıra Fernando Muslera ile sözleşme uzatmaya geldi. 13 yıldır Sarı-Kırmızılı formayı giyen Uruguaylı eldivenin kontratı sezon sonunda bitiyor. Taraflar bir süredir görüşme halindeydi ancak orta yol bulunamamıştı. Tam da bu noktada düğmeye basıldı ve Cimbom'da Muslera alarmı verildi. Öte yandan Galatasaray'ın jokeri Barış Alper Yılmaz, gösterdiği performansla parmak ısırtıyor ve böyle devam ederse Avrupa devlerini peşinden koşturacak.

Haberin Devamı

Barış zamanı!

Son haftaların parlayan yıldızı Barış Alper Yılmaz, Ankaragücü deplasmanında da hocası Okan Buruk’un en çok güvendiği isimlerin başında geliyor. Son 3 lig maçında da gol atan, kupada da fileleri havalandıran 23 yaşındaki futbolcu, Sparta Prag karşısında da son derece etkiliydi.

Galatasarayda Muslera alarmı İşte görüşmenin detayları

Ciddi teklifler gelebilir

Pozisyon fark etmeden verilen her görevi başarıyla yerine getiren Barış, Başkent’te gol serisini sürdürmeyi hedefliyor. Diğer taraftan çıkışıyla Avrupa devlerinin de ilgisini çeken genç futbolcu için maçlara düzenli olarak gözlemciler gelmeye başladı. Barış’ın bu grafiğini sürdürmesi halinde EURO 2024 macerası öncesinde Galatasaray’ın kapısının ciddi tekliflerle çalınabileceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Vazgeçilmez olduğunu bir kez daha kanıtladı!

Sparta Prag maçının son dakikalarında suratıyla yaptığı kurtarışla belki de turun kapısını aralayan tecrübeli file bekçisi, Galatasaray için vazgeçilmez olduğunu bir kez daha kanıtladı. Böylece Muslera ile yeni sözleşme görüşmeleri yeniden gündeme geldi. Haziran ayında 38 yaşına girecek olan Muslera’nın talepleri ile yönetimin önerdiği rakam arasında bariz bir fark söz konusu.

Galatasarayda Muslera alarmı İşte görüşmenin detayları

İşte görüşmenin detayları...

Sarı-Kırmızılı kulübün Muslera’ya teklifi 1.5 milyon Euro ve sözleşme süresinin 1+1 yıl olması planlanıyor. Güney Amerikalı kaleci ise 2.2 milyon Euro’dan 2+1 senelik kontrat istiyor. Nando’nun mevcut yıllık kazancı net 2.5 milyon Euro. Şu ana kadarki konrat görüşmelerinin menajer vasıtasıyla gerçekleştiği, ancak yönetimin ilk fırsatta Muslera ile bire bir masaya oturmaya hazırlandığı öğrenildi.

Yazarlar