Galatasaray Galatasaray'da Nelsson'un yerine Polonyalı stoper!

Galatasaray'da Nelsson'un yerine Polonyalı stoper!

20.07.2023 - 17:04 | Son Güncellenme:

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Şampiyonlar Ligi grupların kalmak isteyen Galatasaray stoper için aradığı yıldızı buldu.

Galatasarayda Nelssonun yerine Polonyalı stoper

Victor Nelsson'un ayrılma ihtimaline karşı çalışmalarını sürdüren Galatasaray yeni bir ismi gündemine aldı. Diğer yandan sarı-kırmızılı futbolcuların talipleri artıyor. İşte sıcak transfer gelişmeleri...

Haberin Devamı

YUNUS AKGÜN'E 5 KULÜPTEN KANCA

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes ile görüştüğü öne sürülen Yunus Akgün için yeni bir iddia ortaya atıldı. Buna göre 23 yaşındaki kanat oyuncusunun, toplamda 5 kulüple temas halinde olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılı forma altında istediği süreleri alamayan genç oyuncunun artık takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

MORUTAN’A 15 MİLYON EUROLUK TEKLİF İDDİASI

Öte yandan geçen sezon kiralık olarak Pisa’da görev yapan Olimpiu Morutan’ın da talibi bir hayli fazla. Rumen orta saha oyuncusu için 15 milyon euro’luk bir teklif geldiği öne sürüldü. Yönetimin ise bu teklife sıcak baktığı ve oyuncunun da gitmek istemesi halinde transferin gerçekleşme ihtimalinin hayli yüksek olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

4 HAZIRLIK MAÇI OYNANDI

Galatasaray, Avusturya kampı boyunca 4 hazırlık karşılaşması oynadı. Sarı-kırmızılılar ilk maçta Merkür Arena’da Macar ekibi Kisvarda’yı 2-0 yendi. Aslan, ikinci karşılaşmada Generali Arena’da Avusturya takımı Austria Wien ile 1-1 berabere kaldı. Okan Buruk'un talebeleri, antrenman tesislerinde karşılaştığı Macar temsilcisi Csakvari’yi de 4-2 mağlup etti.

Polonya basınında yer alan haber göre; Galatasaray, Legia Varşova forması giyen Maik Nawrocki ile ilgileniyor.

SADECE GALATASARAY DEĞİL

Habere göre 22 yaşındaki stoper ile İskoçya ekibi Celtic de ilgileniyor.

Oyuncu için Galatasaray'ın kısa süre içinde resmi görüşmelere başlayacağı ifade edildi.

MAIK NAWROCKI KİMDİR?

Werder Bremen altyapısında yetişen Polonyalı oyuncu, Temmuz 2022 yılında 1.5 milyon euro bonservis bedeliyle Varşova'ya transfer oldu. Polonya ekibiyle toplamda 60 maça çıkan Nawrocki, 5 gol ve 4 asist yaptı.