Galatasaray Galatasaray'da Nicolo Zaniolo'ya şaşırtan talip! Transfer için nabız yokladılar

Galatasaray'da Nicolo Zaniolo'ya şaşırtan talip! Transfer için nabız yokladılar

15.07.2023 - 18:29 | Son Güncellenme:

Geride kalan sezonun ara transfer döneminde Roma'dan Galatasaray'a transfer olan Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılı forma ile gösterdiği performans dikkat çekti. Avrupa devlerini peşine takan İtalyan futbolcuya sürpriz bir takımın talip çıktığı öğrenildi.

Galatasarayda Nicolo Zanioloya şaşırtan talip Transfer için nabız yokladılar

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon ligde şampiyonluk hedefliyor. Transfer çalışmalarına başlayan sarı-kırmızılı ekip, takım içi planlamalarına da devam ediyor. Geride kalan sezonun ara transfer döneminde kadroya dahil olan Nicolo Zaniolo'ya sürpriz bir takımın talip çıktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

TRANSFERİ DAMGA VURDU

Roma'da düşüşe geçen performansını yeniden arttıran ve Galatasaray'daki başarılı görüntüsü ile yeniden milli takıma kadar yükselen başarılı futbolcu şimdilerde transferin de gözdesi durumunda. Sarı Kırmızılı ekipte yeniden kendisini bulan Zaniolo için her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.

Galatasarayda Nicolo Zanioloya şaşırtan talip Transfer için nabız yokladılar

SERBEST KALMA MADDESİ DİKKAT ÇEKTİ

Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılılara 15 milyon euro karşılığında imza attı. Süper Lig devi, İtalyan oyuncuyla 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı. Nicolo Zaniolo'nun bir sonraki satışından elde edilecek kardan Roma'ya yüzde 20 pay verileceği öğrenildi. Öte yandan genç futbolcunun sözleşmesinde 35 milyon euroluk serbest kalma maddesinin yer aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

OKAN BURUK KALMASINI İSTİYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sky Sport'a Nicolo Zaniolo'nun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Okan Buruk, Zaniolo performansıyla ilgili olarak "Derbide Fenerbahçe'ye karşı iyi oynadı ve iki gol attı. İlk zamanlarında oynamadı ama çok çalıştı ve gelecek sezon için hazır" ifadelerini kullanmıştı.

GALATASARAY KARNESİ

Nicolo Zaniolo, Galatasaray forması ile bu sezon toplam 11 resmi karşılaşmada forma giydi. İtalyan futbolcu söz konusu maçlarda 5 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 1 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Genoa ve Fiorentina altyapılarında yetişen Zaniolo, İtalya'da Inter ve Roma formaları giydikten sonra Galatasaray'ın yolunu tuttu.

Galatasarayda Nicolo Zanioloya şaşırtan talip Transfer için nabız yokladılar

ZANIOLO İÇİN YENİ TALİP

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo'ya yeni bir talip çıktı. İtalyan ekipleri Juventus ve Milan'la adı geçen Zaniolo için RB Leipzig’in de devreye girdiği belirtildi.

İtalyan basınında yer alan haberde, Alman ekibinin bu transferin maliyetini araştırdığı ve Galatasaray'la ilk temasları kurduğu kaydedildi.

GALATASARAY 35 MİLYON EURO BEKLİYOR

Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında kadrosuna kattığı İtalyan yıldızı satabileceği öne sürüldü. Ancak sarı-kırmızılıların, 24 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde yer alan 35 milyon euro'luk rakamı beklediği ifade edildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Nicolo Zanioloya şaşırtan talip Transfer için nabız yokladılar