Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk fotoğrafı sızdı! İlk kez görüntülendiler

Galatasaray'da Okan Buruk fotoğrafı sızdı! İlk kez görüntülendiler

29.04.2022 - 08:20 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da tüm camia yapılacak seçimi beklerken mevcut teknik direktör Domenec Torrent ile yolların ayrılması bekleniyor. Başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk teknik direktör seçimi merak konusu olurken medyaya düşen Okan Buruk fotoğrafı büyük yankı uayndırdı.

Galatasarayda Okan Buruk fotoğrafı sızdı İlk kez görüntülendiler

Galatasaray'da herkes yapılacak seçimi ve yeni teknik direktörü bekliyor. İki başkan adayı da Domenec Torrent ile yola devam etmeyeceğinin sinyallerini daha önce vermişti. Geçtiğimiz günlerde Nuri Şahin ismi ortaya atılsa da Antalyaspor kulübünden tepki geldi. Sarı-kırmızılı camiada ismi yüksek sesle dile getirilen Okan Buruk'un fotoğrafı medyaya sızdı. İşte sıcak gelişmeler...

Haberin Devamı

ÖZTÜRK: HOCAMIZ YERLİ OLACAK
Geçtiğimiz gün Skorer'e açıklama yapan Öztürk, "Sportif AŞ’de 7 kişi görev yapacak. Bunlardan birisi Levent Nazifoğlu. Florya ile bizim aramızdaki kontak olacak kendisi. Yönetim dışından da 4 isim bizimle beraber hareket edecek. Büyük ihtimalle hocamız yerli olacak.F utbol konusunda da çalışmalarımızı yaptık. İkisi flaş olmak üzere en az 4-5 transferimiz var. 30 Nisan’da genel kurulun tercihiyle göreve gelirsek, önümüzdeki hafta biri yerli, biri yabancı olmak üzere iki transferi açıklarız." ifadelerini kullandı.

Galatasarayda Okan Buruk fotoğrafı sızdı İlk kez görüntülendiler

HAMAMCIOĞLU: OLASI TEKNİK DİREKTÖR LİSTESİ VAR
Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu ise Skorer'e yaptığı açıklamada "Yeni teknik direktör adaylarınız belli mi?" sorusuna şu yanıtı verdi;
"Arkadaşlarımız bununla ilgili planlamaları yapıyorlar. Olası teknik direktörler listesi var elimizde ama hiçbiri ile konuşmadım. Hiçbiri ile bir protokolümüz yok. Her ne kadar basında birtakım isimlerden söz ediliyorsa da sizi temin ederim ki o isimleri ben görmedim, konuşmadım. Yakıştırma yapıyorlar, algı yaratıyorlar. Böyle bir şey söz konusu değil."

Haberin Devamı

Galatasarayda Okan Buruk fotoğrafı sızdı İlk kez görüntülendiler

FLORYA'YA YENİ İSİM
Antrenör seçiminden önce Futbol yapılanmasını güncellemek isteyen ikili, Campos ve Sensibile'yi gönderip, Florya'nın başına tecrübeli isimleri getirmeyi hedefliyor. Metin Öztürk, Levent Nazifoğlu'na; Eşref Hamamcıoğlu ise Cenk Ergün'e futbol şubesini teslim edecek.

OKAN BURUK SICAK BAKIYOR
Okan Buruk geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada hazır olduğunu ve Galatasaray'a seve seve dönebileceğini söylemişti. Teknik kadroda ilk işine A Milli Takım'da Abdullah Avcı'nın yardımcı antrenörü olarak başlayan Okan Buruk; Elazığ, Gaziantep, Sivas, Göztepe, Akhisar, Rize ve Başakşehir'de ise 1 numaradaydı.

Çalıştığı tüm takımlara yaptığı dokunuşlarla övgü toplayan Buruk, 2017-18'de kısıtlı bütçeyle Akhisar'da Galatasaray ve Fenerbahçe'yi eleyerek Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmıştı.

Başakşehir'de ise 2019-20 sezonunda Süper Lig şampiyonluğunu elde ederek büyük ses getirmişti. Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig, Manchester United ve PSG gibi güçlü ekiplere karşı mücadele etmişti.

Haberin Devamı

Galatasarayda Okan Buruk fotoğrafı sızdı İlk kez görüntülendiler

METİN ÖZTÜRK'TEN HAMLE
Galatasaray'da gündem 30 Nisan'da yapılacak başkanlık seçimiyken başkan adaylarının ekibi de merakla bekleniyor. Sarı-kırmızılı ekipte oldukça iddialı olan isimlerden Metin Öztürk'ten ise teknik direktör konusunda flaş bir hamle geldi.

A Spor'un haberine göre; Adı uzun süredir Galatasaray ile anılan Okan Buruk ile Metin Öztürk'ün ekibi bir araya gelerek görüşme sağladı.

 

Yazarlar