Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk, yıldız futbolcunun üstünü çizdi! Yollar ayrılıyor

Galatasaray'da Okan Buruk, yıldız futbolcunun üstünü çizdi! Yollar ayrılıyor

11.10.2023 - 09:18 | Son Güncellenme:

Transfer döneminde kadrosunu yıldızlarla güçlendiren Galatasaray, hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de yoluna tam gaz devam ederken sıcak gelişmeler de yaşanıyor. İç ve dış transfer çalışmaları devam ederken Okan Buruk'un üstünü çizdiği yıldız ortaya çıktı.

Galatasarayda Okan Buruk, yıldız futbolcunun üstünü çizdi Yollar ayrılıyor

Bu sezon 3 kulvarda birden sportif başarı hedefleyen Galatasaray’da, iç ve dış transfer çalışmaları da sessiz sedasız devam ediyor. Alınacak, sözleşmesi uzatılacak oyuncular kadar, gönderilecek oyuncular konusunda da teknik ekibin bir liste hazırlığında olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

ÜZERİ ÇİZİLEN İLK İSİM BELLİ OLDU

Galatasaray hedeflerine tam gaz devam ederken Teknik Direktör Okan Buruk da kadrosu için şimdiden kararlarını netleştirmeye başlamış durumda. Okan Buruk’un listesinde üzeri çizilen ilk isim belli.

KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Fanatik'te yer alan habere göre Okan Buruk'un kadroda düşünmediği ilk ismin Sergio Oliveira olduğu öğrenildi. Portekizli orta saha oyuncusu, geçen sezonun son döneminde düşüşe geçmiş, yaz döneminde gönderilmesi gündeme gelse de takımda tutulmuştu. Ancak Oliveira’nın düşüşü, bu sezon daha da sert şekilde devam edince, Buruk’un da tekrar ayrılık kararı aldığı bildirildi.

Galatasarayda Okan Buruk, yıldız futbolcunun üstünü çizdi Yollar ayrılıyor

8 NUMARA ALINACAK

31 yaşındaki futbolcuyla özellikle Suudi Arabistan kulüpleri bir süre transfer görüşmeleri yapmıştı. Galatasaray Yönetimi, devre arasında yeni teklifler gelmesi durumunda Sergio’nun gitmesine izin verecek.

Haberin Devamı

Sarı- Kırmızılılar bu operasyon sırasında, 8 numaralı pozisyonda yeni transfer Ndombele’yi de zorlayacak kalitede bir transfer yapmanın hesapları içerisinde.